Connect with us

4ος Όμιλος

Ίκαρος Καλλιθέας-Ηράκλειο (Live 0-3 ΤΕΛΙΚΟ)

Published

on

Η ιστοσελίδα stoplekto.gr βρίσκεται στο δημοτικό γήπεδο Νίκαιας για να σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα στον Ίκαρο Καλλιθέας και το Ηράκλειο για την 5η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ.

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Καρσιώτης-Ζυγούρης (Κορινθίας)

13′ Μεγάλη φάση για το Ηράκλειο. Ο Νταβαρίνος με εξαιρετική πάσα τροφοδότησε τον Καλημέρη, ο τελευταίος βρήκε τον Καλιαμπάκα ο οποίος δεν μπόρεσε σε κενή εστία να γράψει το 1-0 με τον Αθανασόπουλο να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση.

15′ Σουτ του Κορρέ η μπάλα άουτ

17′ Ο Τζανέτος επιχείρησε το σουτ, ο Αθανασόπουλος αποσόβησε προσωρινά και στην επαναφορά ο Καλημέρης είδε το σουτ που επιχείρησε να περνάει άουτ.

22′ Σέντρα Χίσου, ο Καλιαμπάκας δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ,

30′ Μεγάλη φάση για το Ηράκλειο. Στην αντεπίθεση, ο Σπανός βρήκε το Τζανέτο ο τελευταίος με τη σειρά του τον Καλημέρη όμως το σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή πέρασε μόλις άουτ

38′ Σουτ του Χίσου, ο Αθανασόπουλος μπλοκάρει σταθερά

45′ Σέντρα Ι. Εμμανουήλ ο Μακρής δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα περασε αουτ

45+1 Ζητάει πέναλτι το Ηράκλειο σε ανατροπή του Τζανέτου από αντίπαλο αμυντικό, όμως ο Στυλιάρας υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

B’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 46′ ο Ίκαρος φτάνει κοντά στο γκολ. Ο Κορρές επιχείρησε το σουτ αναγκάζοντας τον Γιώρα σε εκπληκτική επέμβαση διώχνοντας σε κόρνερ.

0-1 ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Μετά από σύγχυση που δημιουργήθηκε στην άμυνα του Ίκαρου, ο Τριανταφύλλου έστρωσε έτοιμο γκολ στον Καλιαμπάκα ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει από κοντά το 1-1.

Πάντως στη συγκεκριμένη φάση οι άνθρωποι των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή θεωρώντας ότι υπήρχε επιθετικό φάουλ

58′ Ο Γεωργίου δεν έπιασε καλά το σουτ, με το Γιώρα να διώχνει κόρνερ

61′ Μεγάλη φάση για το Ηράκλειο. Ο Χίσο επιχείρησε σέντρα σουτ με τον Ταράτσα να διώχνει τη μπάλα προτού περάσει την νοητή γραμμή.

79′ 0-2 ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Ο Τζανέτος χόρεψε την άμυνα του Ίκαρου και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 2-0 κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη για τους φιλοξενούμενους

85′ Σουτ του Γεωργίου η μπάλα άουτ

87′ Ο Κατσούλης νίκησε στο… σπριντ τους Λάλα και Ταράτσα, όμως η προβολή του βρήκε σε ετοιμότητα τον Αθανασόπουλο που έδιωξε σε κόρνερ.

88′ 0-3 το Ηράκλειο, Μετά από κόρνερ του Τζανέτου, ο Μιχάλης Μητροφάνης νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

90+2 ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Ο Αλεξίου με φάουλ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Αθανασόπουλος

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΙΚΑΡΟΣ (Κώστας Αρζένης) Αθανασόπουλος Ν., Φέκος (19′ Εμμανουήλ Ι.), Βουρλούμης, Ταράτσας, Λάλα, Κυριακίδης (72′ Τρίμπος), Ατματσίδης (43′ Ομεράι), Κορρές, Μακρής Θ., Γεωργίου, Πέκοφ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Κώστας Ψυρόπουλος) Γιώρας, Μέρτκολα, Βασίλογλου, Τριανταφύλλου, Τζανέτκος, Σπανός, Αλεξίου, Νταβαρίνος (78′ Μητροφάνης_, Καλιαμπάκας (68′ Λαναράς), Χίσο, Καλημέρης (61′ Κατσούλης).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply