Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ίκαρος Καλλιθέας – Νέο Ικόνιο 2-4

Published

on

Έναν αγώνα διαφήμιση του ποδοσφαίρου παρακολούθησαμε στο γήπεδο των Τζιτζιφιών όπου το ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ νίκησε με σκορ 4-2 τον γηπεδούχο ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ…
Το Α’ ημίχρονο ήταν με δυο λόγια ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ! Στο 4′ οι γηπεδούχοι είχαν τρομερή χαμένη διπλή ευκαιρία, πρώτα με δοκάρι του Τσαρούχα και στην επαναφορά με ανάποδο ψαλίδι του Γραίου που έφυγε άουτ. Τα επόμενα λεπτά είχαμε ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας από μεριάς των φιλοξενούμενων, αφού στο 11′ ο Παπαϊωάννου έγραψε το 0-1 με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ, στο 16′ ο Α. Κοντογεώργης πέτυχε το 0-2 με εξαιρετικό σουτ στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα Ηλιάδη, και στο 18′ ο Γκεγκάϊ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3 με λόμπα από το κέντρο του γηπέδου!
Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 24′ μείωσαν σε 1-3 με τον Σεϊτανίδη που αρχικά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα Χιώτη και στην επαναφορά τον νίκησε! Το παιχνίδι απέκτησε έναν τρελό ρυθμό στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους. Στο 40′ ο Ηλιάδης νίκησε τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του Κ. Τριμίτση σε τετ α τετ. Στο 42′ ο Γραίος με τον Ηλιόπουλο έχασαν τρομακτική διπλή ευκαιρία να μειώσουν περαιτέρω το σκορ. Στο 44′ Ηλιάδης κατέβασε τα ρολά σε νέο τετ α τετ του Α. Κοντογεώργη. Και τελικά στο 45′ ο Σεϊτανίδης έγραψε με πλασέ από το ύψος της περιοχής το 2-3 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι εν όψει της επανάληψης!
Στο Β’ ημίχρονο έπεσε λίγο ο εξουθενωτικός ρυθμός που είχαν οι δύο ομάδες και είδαμε να δημιουργούνται λιγότερες ευκαιρίες. Στο 47′ ο Γ. Χονδρουδάκης έχασε καλή ευκαιρία όταν σούταρε από καλή θέση άουτ και στο 65′ ο εξαιρετικός σήμερα Α. Κοντογεώργης έγραψε το 2-4 με ατομική προσπάθεια και υπέροχο σουτ! Στο 71′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο όταν αποβλήθηκε ο Σύρμας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν. Όμως στα επόμενα λεπτά του αγώνα οι πολλές αλλαγές και οι καθυστερήσεις από τραυματισμούς “ροκάνισαν” τον χρόνο προς όφελος των φιλοξενούμενων που δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα.
Μόνο στις καθυστερήσεις χάθηκε μια πολύ καλή ευκαιρία με σουτ του Τσαρούχα που απέκρουσε με υπερένταση ο Χιώτης. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Τραϊφόρου βρήκε τους ανθρώπους του ΝΕΟΥ ΙΚΟΝΙΟΥ να πανηγυρίζουν μια ακόμα μεγάλη νίκη που τους κρατάει ψηλά στην βαθμολογία, ενώ ο ΙΚΑΡΟΣ πρέπει να προσέξει στην συνέχεια για να μην μπλέξει σε περιπέτειες…
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αντώνης Τραϊφόρος με βοηθούς τους Γιάννη Μουμπογιατζόγλου και Κώστα Κεφαλιακό, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Κωνσταντίνος Φωκίδης και γιατρός ο Δημήτρης Αλβανός…
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ. (Σταμάτης Αναστασιάδης): Ηλιάδης, Μαγουλάς Π., Καραουλάνης, Ναυπλιώτης (83′ Μιχαλακάκος), Τσαρούχας, Πλέσσας, Τρικαμηνάς (57′ Παρασκευόπουλος), Σεϊτανίδης, Ηλιόπουλος (46′ Εντόζα), Γραίος, Μαγουλάς Χ. (70′ Πίρε)
ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ (Μανώλης Λαδικός): Χιώτης, Τριμίτσης Κ , Κυρίτσης (57′ Τσιρίδης), Σακάλογλου, Σύρμας, Κοντογεώργης Δ. (78′ Κόντζογλου), Παπαϊωάννου, Χονδρουδάκης Π., Γκεγκάϊ, Χονδρουδάκης Γ., Κοντογεώργης Α.
Πηγή- Εφ. Κοινωνική