Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ίκαρος Καλλιθέας – Προοδευτική 0-2

Published

on

Με δυο γκολ του Ξυγκάκη η Προοδευτική πέρασε άνετα από τις Τζιτζιφιές όπου επικράτησε άνετα με 0-2 του αξιόμαχου  Ικάρου Καλλιθέας  και συνέχισε την αήττητη πορεία της για την άνοδο.

Οι βυσσινί μπήκαν με φούρια στο παιχνίδια και στα πρώτα κιόλας λεπτά έχασαν σημαντικές ευκαιρίες .

Το σκορ άνοιξε στο 9’ .Ο Τζανιδάκης μπήκε γρήγορα από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή σέντραρε  στέλνοντας την μπάλα εκεί όπου βρισκόταν ο Ξυγκάκης  που με πλασέ  έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του .

Από κει και πέρα οι Κορυδαλλιώτες χαλάρωσαν τις προσπάθειες του , χωρίς όμως να κινδυνέψουν.

Στο 60’ σε μια σύγχυση που δημιουργήθηκε  στα καρέ των γηπεδούχων ο Ξυγκάκης με σουτ «ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του .

Οι του Ικάρου προσπάθησαν στην συνέχεια να δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις  στην αντίπαλη εστία  δείχνοντας και επιθετικές αρετές με απ[ειλή τον Μέτα .

Διαιτήτευσε με χαρακτηριστική άνεση ο Κακριδής.

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ.: Διαμαντίδης, Κοντόπουλος, Μαγουλάς( 79’ Ηλιόπουλος) , Καραουλάνης, Στέφα, Πλέσσας, Λένγκα ( 65’ Περλορέντζος) , Τρίχα, Τσέλα, Καραδήμος ( 67’ Λιμήτσιος) Μέτα .

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Αποστόλου, Μύρκος, Μπούσης( 75’ Κοντός) . Μαούνης, Παλάτσιος ( 59’ Βαλιούτης) , Ξυγκάκης( 83’ Σιγάλας), Θεοδωρίδης, Τζανιδάκης ( 87’ Κωστόπουλος) , Μητρόπουλος. Δηλαβέρης .