Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ίωνες Παλαιού Φαλήρου: Όμορφο ταξίδι…

Published

on

Τον απολογισμό της χρονιάς η ολοκλήρωση της οποίας θα φέρει την ομάδα στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ έκαναν οι Ίωνες Παλαιού Φαλήρου.

Αναλυτικά…

Σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Μ’ αυτό το σκεπτικό μία παρέα από δεκαεξάχρονα, δεκαεπτάχρονα και δεκαοκτάχρονα, στην μεγάλη τους πλειοψηφία παιδιά, ξεκίνησαν για πρώτη φορά την αγωνιστική τους δραστηριότητα στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΑ.
Η αγάπη για το άθλημα, η φιλική σχέση μεταξύ τους, αφού άρχισαν μαζί να μαθαίνουν το σωστό ποδόσφαιρο, αλλά και τις ηθικές αξίες του αθλητισμού, από τα Προτζούνιορ του «Alma Clump», τους έφερε στην πορεία αυτής της διαδρομής, να διεκδικούν πρώτα την είσοδό τους στα πλέι οφ και εν συνεχεία την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.
Κάτι που δεν ήταν στον αρχικό σχεδιασμό, αφού η φιλοσοφία αυτού του συλλόγου, είναι πρωτίστως η ανάδειξη του ταλέντου, των νεαρών παικτών, ώστε να μπορέσουν να σταδιοδρομήσουν, ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο και όχι τόσο η αναρρίχηση της ομάδας σε υψηλότερες κατηγορίες. Όμως ένα ταξίδι κρύβει πάντα εκπλήξεις. Και εμείς είχαμε τις πιο ευχάριστες.
Με την καθοδήγηση του προπονητή μας, Βαγγέλη Φωτουλάκη, καθώς και το έργο του γυμναστή μας Βασίλη Παπαϊωάννου και υπο την επίβλεψη του δημιουργού αυτης της ομαδας Γιώργου Αμανατίδη , κτυπήσαμε με… ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Συμμετοχή στους «4» και άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία και μάλιστα 3 αγωνιστικές πριν το τέλος των πλει οφ !!! Και το σπουδαιότερο με ωραία μπάλα και με τα παιδιά πιστά στις αξίες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Με παρακαταθήκη αυτή την ομάδα, θα ξεκινήσουμε και την επόμενη περίοδο το νέο μας ταξίδι. Γνωρίζουμε πως θα είναι πολύ δυσκολότερο, όμως οι εφετινές εμπειρίες, είναι σίγουρο πως θα μας βοηθήσουν να παραμείνουμε στην σωστή πορεία, χωρίς να ξεφύγουμε από το «πιστεύω» μας, που είναι «πρώτα τα παιδιά και μετά η ομάδα».
Συγχαίρουμε το Παγκράτι για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς και όλους τους αντιπάλους μας, για την προσπάθεια τους.
Καλή Ανάσταση 💥
#ionesfalirikou #ionesfc #football #win #winners #one team one dream #