Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Α΄ΕΠΣΑ: Αρχίζει το ματς!!!!

Published

on

Η αναμονή των ομάδων της Α΄ΕΠΣΑ να ξαναμπούν και επίσημα στα γήπεδα παίρνει τέλος σε λίγες ώρες, έστω και κατά το ήμισυ….

Ξεκινάει λοιπόν το πρωτάθλημα σε πρώτο και δεύτερο όμιλο, και ας δούμε τι περιμένουμε αυτό το Σαββατοκύριακο…

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ολοι οι αγώνες διεξάγονται την Κυριακή στις 16:30.

Το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό μεταξύ του Ολυμπιακού Λιοσίων και του Αγιαξ Ταύρου. Οι γηπεδούχοι του Βαγγέλη Ιντζέκαρου παραμένουν από τις παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Γαζή δείχνουν ιδιαίτερα ενισχυμένοι φέτος και φιλοδοξούν να έχουν πρωταγωνιστική πορεία.

Στα Βριλήσσια ο νεανικός Κένταυρος Βριλησσίων του Γιώργου Οικονομόπουλου υποδέχεται τον φιλόδοξο Αγιο Δημήτριο, που θα έχει στον πάγκο τον Αλβέρτο Παπαδάκη, ενώ οι Αγιοι Ανάργυροι με τον Χρήστο Πιπίνη να κάνει προπονητικό ντεμπούτο υποδέχονται την Ανθούπολη του Βαγγέλη Κουτσογιάννη.

Η Αγία Παρασκευή του Σήφη Βενάκη που θεωρείται από τα μεγάλα φαβορί του ομίλου υποδέχεται την επικίνδυνη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου του Βαγγέλη Σάπκα, ενώ η περυσινή ομάδα- έκπληξη ο ΑΟ Περιστερίου με τον Κώστα Αρζένη στην τεχνική ηγεσία θα υποδεχτεί την Λυκόβρυση του Κώστα Ιωάννου, που σε καμμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Ρεπό έχει η Δόξα Βύρωνος του Γιάννη Κουσάνα.

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Με δύο αγώνες το Σάββατο στις 16:30 ξεκινάει αυτός το όμιλος.

Στο Χολαργό η τοπική ομάδα με τον Βασίλη Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία υποδέχεται τον δυνατό Ατταλο που θα έχει στον πάγκο και πάλι τον Βαγγέλη Γαλάνη. Σε περίπτωση που οι γηπεδούχοι δεν κερδίσουν ίσως έχουμε εξελίξεις,,,

Στο Ρουφ τα Πετράλωνα του Θανάση Παύλοβιτς, που ψάχνουν τα πατήματα τους θα υποδεχτούν τον Αθηναϊκό του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο.

Την Κυριακή στις 11:00 στο Ελληνικό τα Σούρμενα με τον Γιάννη Τάπραντζη στην τεχνική ηγεσία υποδέχονται τον Αστέρα Ζωγράφου του Βαγγέλη Γούτη, και έχουν το προβάδισμα όντας από τα φαβορί του ομίλου.

Το απόγευμα στις 16:30 στην Αργυρούπολη ο τοπικός ΓΣ του Γιάννη Λεβέντη υποδέχεται την Αγία Ελεούσα του Νίκου Κουνάδη, ενώ στη Νέα Ιωνία η τοπική ομάδα του Γιώργου Παρασκευαΐδη αντιμετωπίζει τα Βριλήσσια του Μιχάλη Λυκερίδη και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Οι ιδιαίτερα ενισχυμένοι γηπεδούχοι φαντάζουν σαν ένα από τα μεγάλα φαβορί του ομίλου….

Ρεπό έχει το Ηράκλειο του Λουκά Ρόπα…

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΡΟΟΠΤΑ…