Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Α΄ ΕΠΣΑ: Μεγάλες μάχες το Σάββατο…

Published

on

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η 5η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑ, με όλα τα ματς να γίνονται Σάββατο λόγω των εκλογών.

Εξαίρεση αποτελεί ο αγώνας του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης με τον Αστέρα Καισαριανής, που θα γίνει την Τετάρτη επειδή η ομάδα της Καισαριανής έχει υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε…

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Οπως είπαμε στον πρόλογο, ο αγώνας του ενός από τους δύο πρωτοπόρους, του Αστέρα Καισαριανής, με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, θα γίνει την Τετάρτη.

Ο άλλος πρωτοπόρος Κένταυρος Βριλησσίων έχει πολύ δύσκολο έργο παίζοντας εκτός έδρας με τον Χολαργό. Οι γηπεδούχοι έχουν 7 βαθμούς και θέλουν μόνο τη νίκη για να διατηρηθούν κοντά στις πρώτες θέσεις.

Δύσκολο έργο έχει και ο ΠΑΟ Ρουφ, που παίζει εκτός έδρας με τους Τράχωνες. Η ομάδα του Στάθη Πανακούλια θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία και να διατηρήσει το αήττητο, ενώ οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά έχοντας 4 βαθμούς, και ψάχνουν την ανάκαμψη.

Σπουδαίο ματς θα γίνει στο Ιλιον, με τον Ολυμπιακό Λιοσίων να υποδέχεται τον Αγιο Δημήτριο. Οι δύο ομάδες έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, και έχουν από 7 βαθμούς. Αναμένεται μεγάλη μάχη…

Τεράστιο το ενδιαφέρον και στο ματς της Αθηναΐδας με τον Ηφαιστο Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι με 5 βαθμούς δείχνουν ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητοι και θέλουν να εδραιωθούν στην κατηγορία, ενώ ο Ηφαιστος έχει 7 βαθμούς και βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης θέλοντας τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Η θύελλα Αγίου Δημητρίου υποδέχεται τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από 3 συνεχείς ήττες. Οι νεανικοί φιλοξενούμενοι ψάχνουν την πρώτη νίκη τους, έχοντας δύο βαθμούς.

Ζητείται γκολ στο παιχνίδι του ΑΟ Περιστερίου με τον Πανερυθραϊκό, αφού και οι δύο ομάδες δεν έχουν σκοράρει ακόμη. Καρ΄επέκταση δεν έχουν πετύχει ακόμη νίκη. Οι γηπεδούχοι πήραν τον πρώτο βαθμό τους την περασμένη εβδομάδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τέσσερα 0-0!!!!

Τέλος, ο Αγιος Θωμάς θα αντιμετωπίσει τον Αρη Καλαμακίου. Οι γηπεδούχοι είναι η μοναδική ομάδα της Α’ ΕΠΣΑ χωρίς βαθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από μεγάλη νίκη επί του Χολαργού και δείχνουν να βρίσκονται σε τροχιά ανάκαμψης…

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1ος Όμιλος
(5η αγωνιστική)
Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτέλεσμα
1. ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟΥ Σάββατο 07/10/23 16:15 ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ Ι., ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ Ν., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Η.
2. ΑΘΗΝΑΪΔΑ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ ΚΥΨΕΛΗΣ (ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑΣ) Σάββατο 07/10/23 16:15 ΠΕΡΡΑΚΗΣ Κ., ΑΡΑΒΙΔΗΣ Γ., ΤΖΑΝΗΣ Σ.
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ – ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΛΙΟΥ Σάββατο 07/10/23 16:15 ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ Ι., ΛΙΑΜΠΟΤΗΣ Μ., ΓΚΕΤΣΟΣ Ι.
4. ΑΓ. ΘΩΜΑΣ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΓΟΥΔΗ Σάββατο 07/10/23 16:15 ΚΕΛΕΚΙΔΗΣ Π., ΡΟΥΣΣΟΣ Π., ΓΚΙΚΑΣ Φ.
5. ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ Α΄ Σάββατο 07/10/23 16:15 ΚΑΤΟΙΚΟΣ Κ., ΣΑΜΟΪΛΗΣ Δ., ΝΙΔΡΙΩΤΗΣ Μ.
6. ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Σάββατο 07/10/23 16:15 ΨΑΡΙΔΗΣ Χ., ΜΑΜΟΥΝΗΣ Φ., ΚΟΥΛΟΣΟΥΣΑΣ Δ.
7. ΤΡΑΧΩΝΕΣ – ΡΟΥΦ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ Α΄ Σάββατο 07/10/23 16:15 ΜΑΡΑΝΟΣ Θ., ΒΛΑΤΑΚΗΣ Ν., ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.
8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ/ΣΗΣ – Α.Ο.Μ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣ/ΝΗΣ ΜΕΤ/ΣΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ Τετάρτη 11/10/23 16:15

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Δύσκολα παιχνίδια έχουν οι δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Το ματς της ημέρας θα γίνει στο Παλαιό Φάληρο, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί την εκ των πρωτοπόρων Νέα Ιωνία. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει εξαιρετική πορεία και έχουν 9 βαθμούς, θέλοντας τη νίκη που δεν αποκλείεται να τους φέρει στην κορυφή. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πάρουν τους 3 βαθμούς, να διατηρηθούν στην κορυφή και να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί του ομίλου.

Τα Σούρμενα που επίσης είναι στην κορυφή έχοντας εντυπωσιάσει μέχρι τώρα, υποδέχονται το Χαλάνδρι και θέλουν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, αφού έχουν 5 βαθμούς και δείχνουν να βρίσκονται σε ανοδική τροχιά.

Την εντυπωσιακή πορεία του θέλει να συνεχίσει το Ηράκλειο, που θα αντιμετωπίσει την Δόξα Βύρωνος. Με 9 βαθμούς έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες του, και θέλει να συνεχίσει έτσι. Από την άλλη η Δόξα με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρώτη νίκη της θέλει να δώσει συνέχεια και να ανακάμψει βαθμολογικά…

Ακλόνητο φαβορί δείχνει η Διάνα Ηλιούπολης, που θα αντιμετωπίσει την Πεύκη. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι και θέλουν την νίκη για να παραμείνουν στα ψηλά της βαθμολογίας. Από την άλλη η Πεύκη έχει δύο βαθμούς και δείχνει να παραπαίει…

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει μεταξύ του Αθηναϊκού και της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, με τις δύο ομάδες να έχουν από 7 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα, ενώ οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο θέλουν και αυτοί το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν ψηλά.

Τη νίκη θέλει και ο Αγιαξ Ταύρου, που θα αντιμετωπίσει τα Μελίσσια. Οι γηπεδούχοι έχουν 6 βαθμούς και θέλουν τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν την πρώτη νίκη τους, αφού με μόλις 1 βαθμό παραμένουν στο βυθό της βαθμολογίας.

Την ανάκαμψη ψάχνει η Αγία Ελεούσα, που υποδέχεται τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Η ομάδα του Νίκου Κουνάδη έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα έχοντας μόνο 4 βαθμούς, και ψλάχνει την ανάκαμψη. Από την άλλη ο Απόλλωνας δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της κατηγορίας, και με ένα βαθμό βρίσκεται στα πολύ χαμηλά..

Τέλος, σε ένα ματς ιδιαίτερα σημαντικό, οι Αγιοι Ανάργυροι θα αντιμετωπίσουν τον Αγιο Ιερόθεο. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν μεγάλο επιθετικό θέμα έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ και έχοντας ένα βαθμό, και η νίκη είναι μονόδρομος για να μη μπλέξουν ακόμη περισσότερο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που επίσης δείχνουν πολλές αδυναμίες έχονρυτας 4 βαθμούς, ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα, με κάθε βαθμό να είναι πολύτιμος…

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2ος Όμιλος
(5η αγωνιστική)
Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτέλεσμα
9. ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ Σάββατο 07/10/23 16:15 ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Μ., ΙΣΣΑ Α., ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Ν.
10. ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΤΑΥΡΟΥ Β΄ (Χ.ΠΑΥΛΙΔΗΣ) Σάββατο 07/10/23 16:15 ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Π., ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Σ., ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ Γ.
11. ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) Σάββατο 07/10/23 16:15 ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΣΤΑΥΡΟΓΛΟΥ Δ., ΚΑΤΕΛΑΝΑΚΗΣ Δ.
12. ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Σάββατο 07/10/23 16:15 ΚΩΣΤΑΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ Α., ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
13. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ Σάββατο 07/10/23 16:15 ΣΥΨΑΣ Ι., ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ Α., ΤΖΙΒΡΑΣ Γ.
14. ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Σάββατο 07/10/23 16:15 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Π., ΝΙΚΟΛΑΟΥ Χ., ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Ε.
15. ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΕΡΓΑΝΗ (Δ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ) Σάββατο 07/10/23 16:15 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Κ., ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΛΗΣ Γ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Χ.
16. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΕΥΚΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β΄ Σάββατο 07/10/23 16:30 ΘΩΜΟΓΛΟΥ Γ., ΝΑΤΣΙΟΣ Β., ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ Γ.