Connect with us

3ος Όμιλος

Αέρας από την Ζάκυνθο ο Αιολικός!

Published

on

Με το δεξί μπήκε στο 2016 ο Αιολικός ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την Ζάκυνθο επικρατώντας του τοπικού ΑΟ Λεβάντε με 4-1. Οι νησιώτες έχοντας όλα τα μεταγραφικά τους αποκτήματα στην σύνθεση του και με τον Ηλιόπουλο να πετάει φωτιές πήραν αυτό που ήθελαν αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Ο πρώην άσος της Επισκοπής έδειξε αμέσως την κλάση του αφού στην πρώτη του συμμετοχή με την «κυανόλευκη» φανέλα πέτυχε δυο γκολ, με τους Σίμωση και Μίχο να χρίζονται επίσης σκόρερ. Με το τρίποντο αυτό, η ομάδα από το Βορειοανατολικό Αιγαίο έπιασε έστω και προσωρινά στην δεύτερη θέση τον Παναργειακό ο οποίος σε λίγες ώρες φιλοξενείται στην Σπάρτη από την ομώνυμη ομάδα.Από την άλλη ο ΑΟ Λεβάντε παρότι προσπάθησε αρκετά δεν τα κατάφερε παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Εκρηκτικό ξεκίνημα! 

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατα στον αγώνα και επέβαλλαν το ρυθμό τους σε όλο το γήπεδο ανοίγωντας το σκορ με τον Ηλιόπουλο στο 30′. Λίγα λεπτά μετά το 1-0 και συγκεκριμένα στο 39′, ο Σπύρος Μίχος με έξοχη εκτέλεση φάουλ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα των κυανόλευκων, με τον Μάριο Μαρούδα να μειώνει σε 2-1 στο 60′ . Ο Σίμωσης ήταν εκεινος 63′ που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, με τον Ηλιόπουλου στο 70′ να διαμορφώνει το τελικό 4-1, σημειώνοντας δυο τέρματα στον αγώνα.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Θανάσης Σταματόπουλος) Μαρίνος Κ., Κολομπάκης (70′ Ζεμέλ), Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Πυλαρινός, Μαρίνος Γ. (77′ Μεταξάς), Μαρούδης Π., Μπινιχάκης, Μαρούδης Μ., Κομιώτης (86′ Σπίνος), Κωστακιώτης.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης) Πουρής, Κριπιντίρης, Παπαζούδης, Μίχος, Γάλας, Καλαγκάνης, Καδής, Κέρι (78′ Λαλάς), Ηλιόπουλος (70′ Κίστα), Μανουσάκης, Σίμωσης.