Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

«Αέρας » ο Εθνικός 7-0 τον Ίκαρο στις Τζιτζιφιές

Published

on

Παράσταση για ένα ρόλο στην Παραλία Τζιτζιφιών όπου ο Εθνικός  συνέτριψε με 0-7 τον Ίκαρο Καλλιθέας .

Ήταν η πρώτη    φετινή νίκη σε επίσημο αγώνα των Πειραιωτών που προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους .

Μια νίκη που στο α’ ημίχρονο δεν έδειχνε ότι θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις.

Το σκορ άνοιξε στο 29’ με αυτογκόλ του Κοντόπουλου  αφού η μπάλα μετά τη σέντρα του Χατζηστάμου βρήκε το κεφάλι του παίκτη του Ικάρου και κατέληξε στα δίκτυα.

Οι γηπεδούχοι με πολλά νεαρά παιδιά στην  ενδεκάδα τους , πάλεψαν αρχικά φιλότιμα και βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση στο 31’ αλλά το πλασέ του Μέτα που μπήκε εντελώς μόνος του πέρασε άουτ!!

Στο 42’ ο Μουδούρογλου με φοβερό σουτ εξω από την περιοχή διπλασίασε  τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Εθνικός επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του στην επανάληψη απέναντι σε μια ομάδα που «κατέθεσε τα όπλα» και περίμενε την λήξη για τη λύτρωση . Οι κυανόλευκοι του Πειραιά μέσα σε 23 λεπτά στην επανάληψη σημείωσαν πέντε γκολ  με τους Χατζηστάμου 46’, Γκέτσι 57’, Τσιντώνη 62’,  Κατσέρη 66’, Αθανασίου 68’, ενώ είχαν και δυο δοκάρια με τους Γκέτσι 52’ και Δημακάκο 73’ .

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κακριδή

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ.: Εμμανουήλ , Κοντόπουλος, Αναγνωστόπουλος( 46΄Γκέρτζος), Σαββλιδης, Στέφα Κλ., Μαγουλάς, Χουχούλης Τρίχας , Κούβαρης(72’ Ηλιόπουλος), Μέτα ( 55 ‘ Περλορέντζος) , Λιμήτσιος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡ.: Χαλκίδης, Νταούλια( 67’ Κούρτι) , Δημακάκος,. Παπαγεωργίου, Λώλος, Σκεντεράι, Χατζηστάμου, Διάκος( 46’ Τσιντώνης), Μουδούρογλου( 58’ Ευαγγέλου) Γκέτσι, Σαραντόπουλος ( 46’ Κατσέρης)