Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αέρας ο Κένταυρος Βριλησσίων, 4-1 εκτός τους Λύκους Χαϊδαρίου

Published

on

Κάνοντας μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος ο Κένταυρος Βριλησσίων επικράτησε με 4-1 εκτός έδρας επί των Λύκων Χαϊδαρίου, και πλέον απομένει η μαθηματική επιβεβαίωση της κατάκτησης του τίτλου και της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΑ.

Εφτασε έτσι τους 48 βαθμούς και παραμένει αήττητος, ενώ οι Λύκοι έμειναν στους 28 και τέθηκαν οριστικά νοκ άουτ στη μάχη της ανόδου.

Στο 11′ ο Σαχσανίδης έκανε το 0-1, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μπρίλης που με δύο γκολ στο 13′ και στο 20′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 43′ ο Γκούγκας πέτυχε το 0-4, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, με τον Ταρούσα στο 75′ να διαμορφώνει το τελικό 1-4.

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Παρασκευόπουλος (46′ Καλλιγάς), Τουλιαγκάνοβ, Γιαννόπουλος, Στόγιας, Μακρής, Ταρούσα, Τζαμαλής, Γκοτσούλιας, Παπαδάκης (65′ Τσατσαλίδης), Κιρκιλής (75′ Θωμαΐδης), Γάτσιος (36′ Μπάιρας).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Τικταπανίδης, Τσαντήλας (65′ Μανίκας Β.), Χαλκιόπουλος (56′ Τσόγκας), Μπούρης, Κολιός (65′ Γεωριτζόγλου), Φελέκης, Τσερώνης (56′ Ταουζής), Σαχσανίδης (65′ Μπαλατσούρας), Γκούγκας, Γεωργουδάκης, Μπρίλης.