Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αέρας… πέντε μποφόρ ο Χολαργός

Published

on

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Γιάννη Ταμπραντζή στον πάγκο του Ο.Φ. Χολαργού επικρατώντας 5-1 του Καματερού στο γήπεδο Μαρκ Μαρσώ. Ο έμπειρος τεχνικός κάθισε για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου και κατάφερε να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών ενόψει της συνέχειας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ξανά ο Νίκος Κετσετζόγλου, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο 22χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 47′ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Χάλου, ενώ σημείωσε το 2-0 και το τελικό 5-1 με πλασέ στο 50′ και το 85′ αντίστοιχα. Ενδιάμεσα, ο Ντζαβίδας στο 63′ πραγματοποίησε το 3-0 με όμορφο μονοκόμματο σουτ σε νέα σέντρα του Χάλου. Ο Μανάρας μείωσε με κεφαλιά σε 3-1 στο 67′ ύστερα από φάουλ του Κοντόσταυλου. Το 4-1 διαμορφώθηκε στο 82′ από τον Τζέλη, ο οποίος αξιοποίησε το κλέψιμο-πάσα του Στεργιάκου. Στην βαθμολογία, οι ‘κυανόλευκοι’ ανέβηκαν, προσωρινά, στην δεύτερη θέση έχοντας 23 πόντους, έναντι 17 των έβδομων και απογοητευτικών ‘νερατζούρι’ που είχαν να ηττηθούν από τα μέσα Οκτώβρη.

Διαιτητές: Ζαραβίνος Α., Μητροφάνης Χ., Μητρόπουλος Χ.

Χολαργός (Γιάννης Ταμπραντζής): Νικολάου, Καζάκος Α., Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Λυράς (60′ Ντζαβίδας), Χάλος, Τζέλη, Κετσετζόγλου, Πλεμμένος (83′ Μαρτίνης), Καζάκος Π. (66′ Τασιούδης).

Καματερό (Κώστας Ποζαπαλίδης): Ανδριόλας, Παπαϊωάννου, Τσουλάκος (46′ Βασιλείου), Μπούγιας, Καλογερόπουλος, Τρακόσης, Παναγιωτόπουλος (55′ Κοντόσταυλος), Μανάρας, Αθανασόπουλος (80′ Μποζάς), Σπυρόπουλος, Λέκκας.