Connect with us

stoplekto

«Αέρας»… πρόκρισης για τον Απόλλωνα Ποντίων- 4-2 τον Πανελευσινιακό

Published

on

Ένας ορμητικός Απόλλων Ποντίων, παίζοντας πιο ψυχωμένα έκαμψε στο πρώτο ματς της σειράς με 4-2 τον κατώτερο των περιστάσεων Πανελευσινιακό και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο αγώνας διεξήχθη στο «Γ. Ρουμελιώτης» κάτω από ισχυρούς ανέμους, το οποίο κατέκλυσαν 400 και πλέον φίλοι του ποδοσφαίρου.

Οι Πόντιοι αιφνιδίσαν τους «Σταχυοφόρους» και προηγήθηκαν μόλις στο 6’ με τον Γεωργιάδη. Οι Ελευσίνιοι στην συνέχεια βρήκαν τα πατήματά τους και έδειξαν σε πολλά σημεία την ποιότητά τους, καταφέρνοντας να γυρίσουν το σκορ με γκολ των Μάκρα(31’) και Δουκάκη(49’).

Ο Απόλλωνας ισοφάρισε εκ νέου με τον αρχηγό Σιδηρόπουλο στο 68’, για να πάρει το προβάδισμα ξανά με τον Νταγιάντα στο 70’, που είχε μπει στο ματς δυο λεπτά νωρίτερα. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 88’  Παρασίδης με πέναλτι, που κέρδισε ο Μεϊμαρίδης. Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Παρασίδη(79’).

Άψογος ο διαιτητής Ντάουλας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Σκλιάς, Φυσαράκης(48’ Αρναουτάκης), Μιχαήλος(75’ Κομιώτης), Λάμπρου, Γουβαλάρης, Ατματζίδης, Μπέχλης, Τούσης, Μάκρας(84’ Λογοθέτης), Μακρίδης, Δουκάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Τσεπέρης, Σοφιανίδης, Δανιηλίδης, Νίκας, Μυστρίδης, Σιδηρόπουλος, Μασμανίδης(68’ Νταγιάντας), Παρασίδης(90’ Αδελφόπουλος), Μειμαρίδης, Γεωργιάδης, Ασλανίδης.

 

ΦΩΤΟ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΝΤΑΜΙΛΗΣ