Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αέρας στο β’ το Χαλάνδρι, 4-1 εκτός τον Ατταλο

Published

on

Ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο μέρος το Χαλάνδρι επικράτησε με 4-1 εκτός επί του Ατταλου και παρέμεινε κοντά στην κορυφή.

Εφτασε έτσι τους 14 βαθμούς, με τον Ατταλο να μένει στους 7.

Στο 10′ ο Κατσιούλης έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στη συνέχεια, και είχαν δοκάρι στο 30′ όταν ο Ντούλε λίγο έλειψε να σκοράρει εις βάρος της ομάδας του. Στο 35′ ο Φούντας με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1, ενώ λίγο έλειψε να έχουμε άμεσα την ανατροπή, αφού στο 40′ το μακρινό σουτ του Χρυσανθακόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν, με τον Αλεξανδρλακη στο 62′ να κάνει το 1-2, με τον ίδιο παίχτη στο 65′ να έχει δοκάρι. Στο 70′ ο Αζάλ με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, με τον Πάζα στο 90′ να διαμορφώνει το τελικό 1-4.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Σαμιώτης, Κουτσόπουλος, Ρεθεμνιωτάκης, Νικολάκης, Πανάκης, Δούκας, Τριάντης, Φούντας (70′ Πανταγιάς), Κολλόκας (65′ Ντούνης), Χρυσανθακόπουλος (75′ Καραπατής), Στεφάνου (75′ Ξενάκης).

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Μυλωνάς, Φουκούλης, Βλάχος, Μανουσάκης, Αζάλ, Ντούλε (80′ Γκουτζιούπας), Κορωναίος (50′ Αλεξανδράκης), Μπράχος (50′ Πάζα), Καλιαμπάκας, (70′ Κεχρής) Κατσιούλης, Τρυφιάτης.