Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

«Αέρας» στο Ρουφ ο Άτταλος

Published

on

Αίσθηση προκάλεσε στο αθηναϊκό κοινό ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος επικράτησε με το εκκωφαντικό 5-1 του Κουκακίου στο γήπεδο Ρουφ και ανέβηκε στην όγδοη θέση έχοντας 19 βαθμούς. Αντίθετα, το συγκρότημα του Παναγιώτη Γκίκα έπαθε μπλακάουτ και υπέστη την έκτη φετινή ήττα παραμένοντας στην δέκατη θέση με 17 πόντους.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1. Στο 12′ ο Φέκας έλυσε τον γόρδιο δεσμό για το προβάδισμα των φιλοξενουμένων, αλλά στο 39′ ο Θάνος Βελλής ισοφάρισε δείχνοντας ότι οι ‘κυανόλευκοι’ θα ‘χτυπήσουν’ το παιχνίδι. Τελικά, ένα ξέσπασμα των ‘κυανέρυθρων’ διαμόρφωσε μέσα σε 20 λεπτά το τελικό αποτέλεσμα. Αρχικά στο 60′ ο Βασιλόγιαννης πέτυχε το 2-1 και στο 66′ ο Σινοτρακάι σφράγισε το 3-1. Ο Φέκας πήρε ξανά το όπλο του κι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο τρίποντο του συλλόγου που υπηρετεί, ενώ στο 82′ ο Γαβριηλίδης ολοκλήρωσε τον χορό των γκολ για το τελικό 5-1 που ούτε οι άνθρωποι του Αττάλου δεν το προσδοκούσαν.

Διαιτητές: Ευθυμίου, Τσολακίδης, Ζουμής.

Κουκάκι: Λεωνίδας/Κουνέτας (23′ λ.τρ. Γκιουλής), Στυλιανίδης, Βελλής Γ., Τουλιαγκάνοφ, Σταύρου, Βελλής Θ., Παπαμιχαλόπουλος (75′ Μαθιόπουλος), Ανδριόλας (61′ Σιαδήμας), Φέρκο, Σταμούλης, Καρούμπαλης.

Άτταλος: Βαμβακάς, Μαυρομμάτης, Κορλιές, Μποσινάκης, Παπανικολάου, Συγγελάκης (46′ Βασιλόγιαννης), Σινοτρακάι, Τζέλης (80′ Κλετσίδης), Νταβούλ, Φέκας, Γαβριηλίδης (85′ Ιορδάνου).