Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αέρας στο Ρουφ ο Χαραυγιακός

Published

on

Νικηφόρα και με εμφατικό μάλιστα τρόπο πέρασε ο Χαραυγιακός από το Ρουφ επικρατώντας του τοπικού ΠΑΟ με 4-1, με τους νερατζούρι να σκαρφαλώνουν στην 2η θέση της κατάταξης. Το ματς ωστόσο σημαδεύτηκε από την ένσταση που σημειώθηκε στο ημίχρονο όταν δημιουργήθηκε ολιγόλεπτη σύρραξη των δυο ομάδων, με το διαιτητή του αγώνα να αποβάλλει από πλευράς γηπεδούχων τους Κουνάδη και Βλασταράκη με απευθείας κόκκινη οι οποίοι βρισκόταν στον πάγκο της Αούστριας ενώ από πλευράς Χαραυγιακού αποβλήθηκε ο γενικός αρχηγός Μελέτης Δαλκαφούκης στο 42′ για διαμαρτυρία.

Με τη νίκη αυτή η ιστορική ομάδα από την Ηλιούπολη αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα σε αντίθεση, με τους κόκκινους που παρέμειναν σε επικίνδυνη θέση. Το ματς ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους οι οποίοι στο 3′ βρήκαν δίχτυα με τον Χατζημιχάλη, με το τέρμα να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν το ματς από το α’ μέρος αφού με λήξη του ημιχρόνου το σκορ βρισκόταν στο 3-0, χάρις σε γκολ των Ζήση, Κωνσταντίνου και Μπίτιλη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 60′ με τον Τσιμπλάκη, με τον Κωνσταντίνου στο 73′ να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Θοδωρής Κουτσουδάκης) Γάλαρης, Καραμπάς(46′ Μπέρτζος), Παγίδας, Τριανταφύλλου, Τσιπλάκης. Λαγφκαδινός(46′ Γκιόλας),Καρβούνης, Χατζημιχάλης, Μπεκατώρος, Γαλάνης(65′ λ.τ. Σαλτάρης),

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές) Αδαμόπουλος, Βαζούκης, Γκίκα, Ράμμος (70 ‘Βουρλούμης), Κατσαμπάνης, Στασινόπουλος (68′ Τουγουντζόγλου), Γουσούλης Θ., Ζέλο (75’ Μπιρμπιλής), Κωνσταντίνου, Μπίτιλης, Ζήσης.

foto: sportifico.gr