Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αέρας το Καματερό, 4-0 εκτός τον Βύρωνα

Published

on

Επαιξε όμορφη μπάλα και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση απο το γήπεδο του Βύρωνα το Καματερό, νικώντας την τοπική ομάδα με 4-0 και συνεχίζει την δύσκολη προσπάθεια της κορυφής. Ενα ακόμη βήμα απο τους παίκτες του Γιώργου Τζώτζη που το βλέμμα τους στρέφεται πια στον επόμενο αγώνα με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.
 

Οσο αφορά το ματς με τον Βύρωνα οι παίκτες του ΠΑΟ Καματερού έδειξαν από την αρχή οτι ήθελαν το ματς και μόλις στο 8′ ο Φώτης Τσουτσάνης “τρύπησε” την αντίπαλη άμυνα και με συρτό πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 38′ ο ίδιος παίκτης επωφελήθηκε της όμορφης κάθετης του Αϊβαλιώτη και με παρόμοιο τρόπο έγραψε το 2-0.

Η ωραία εικόνα του ΠΑΟ Καματερού συνεχίστηκε και στο β’ ημίχρονο με το 3-0 να σημειώνει ο Ματέο Μπινέρι στο 67′ με προβολή ύστερα απο παράλληλη πάσα του Νικολάου. Το τελικό 4-0 στο 86′, έγραψε ο νεαρός Στέλιος Μελισσιανός που πλαγιοκόπησε την αντίπαλη άμυνα, σούταρε με τον Βιδιαδάκη να αποκρούει ασθενώς και σε δεύτερο χρόνο να πετυχαίνει το γκολ.

ΑΟ ΒΥΡΩΝΑΣ: Βιδιαδάκης, Παππάς, Στροφύλλας (46′ Γιαννακόπουλος), Πουρνάρας , Τζιμάνης (60′ Ιωακειμίδης), Θεοφίλου, Γαλάνης (60′ Σκέμπι), Λιάτσος, Σταυρακάκης, Λαζάρου (46′ Καρούσος), Ζώτος (70′ Καρασπύρος)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κολιάκης, Πιτέλης, Μαυροειδής (74′ Παπαιωάννου), Μπίμπιζας, Κουμπάρος (70′ Χαιρετάκης), Τσουτσάνης (78′ Μελισσιανός), Παππάς, Αϊβαλιώτης (46′ Νικολάου), Μπινέρι (70′ Τζωρτζίνης), Καλογερής.