Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αέρας το Χαϊδάρι 0-4 στην Ανθούπολη..(φωτο)

Δύο γκολ ο Σπύρου

Published

on

Επανήλθε στις νίκες το Χαϊδάρι με ένα επιβλητικό πέρασμα από το Περιστέρι και μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0-4 κόντρα στην Ανθούπολη.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν εμφανής και από την αρχή του αγώνα ο Α.Ο.Χ. επέβαλε το ρυθμό του, χωρίς όμως να δημιουργεί ιδιαίτερους κινδύνους για την αντίπαλη εστία. Παρόλα αυτά, στην πρώτη ευκαιρία άνοιξε το σκορ, όταν στο 25′ ο Κατικαρίδης έκανε τη σέντρα, οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Σπύρου από κοντά έκανε το 0-1.

 

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 38′ ο Σπύρου “‘έσπασε” το τεχνικό οφσάιντ κι αφού πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ έγραψε το 0-2 μέσα αποθέωση. Σε εκείνο το σημείο, φίλαθλοι και παράγοντες της Ανθούπολης εισέβαλαν, στον αγωνιστικό χώρο διαμαρτυρόμενοι για το φάουλ από το οποίο προήλθε το 0-2, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση, αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής της Ανθούπολης, ενώ ο κ. Κοσικίδης διέκοψε τον αγώνα αποχωρώντας για 15 περίπου λεπτά. Τα πνεύματα ηρέμησαν πάντως αργότερα και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν την ανωτερότητά τους και αύξησαν το δείκτη του σκορ. Στο 61′ ο Τσούκης πραγματοποίησε έξοχη κούρσα από τα αριστερά και έδωσε έτοιμο γκολ στον Κοτσολάκο, που με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-3 “τελειώνοντας” ουσιαστικά τον αγώνα. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ίσως και λόγω των πολλών αλλαγών και ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-3 θα ήταν το τελικό σκορ, στο 89’ μπήκε το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ο νεοεισελθών Μπατής, πήρε στην αντεπίθεση τη μπάλα έξω από την περιοχή και με τρομερό δεξί σουτ την έστειλε στο “Γ” της αντίπαλης εστίας, γράφοντας το τελικό 0-4 και δίνοντας έναν πανηγυρικό τόνο στη νίκη μας.

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Σουμελίδης (73′ Μπατής), Τσούκης, Τσώνης, Μουρούτσος, Κοτσολάκος, Κατικαρίδης, Χριστούλης, Ρούπι, Σπύρου (70′ Δημητρακόπουλος). Κακαράκης (46′ Πανούσης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply