Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Αήττητος Σπάτων-ΑΟ Ατλαντίς 1-1

Published

on

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Αήττητος Σπάτων και ΑΟ Ατλαντίς σε παιχνίδι που αφορούσε την 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΑΝΑ. Αυτό σημαίνει ότι το συγκρότημα του Γιώργου Τσούνη απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή αφού ο Ωρωπός με τη νίκη του έφτασε τους 20 βαθμούς. Από την άλλοι, οι πράσινοι έμειναν στην 8η θέση μαζί με τους Νικητές Ανθούσας και την Άνοιξη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ,οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 25′ με τον Λύγκο χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση τους και στο 70′ ισοφάρισαν. Σε φάση διάρκειας ο Τσαδήμας έκανε το σουτ η μπάλα, πήγε στο δοκάρι, στην επαναφορά την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Φώσκολου, και ο Τσαδήμας που βρέθηκε στο σωστό σημείο τη δεύτερη φορά με σουτ έγραψε το τελικό 1-1. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο αφού στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Φώσκολος σε μια απίστευτη φάση. Συγκεκριμένα, σε στημένη φάση η μπάλα φάνηκε να βρίσκει σε χέρι του αμυντικού των γηπεδούχων, με το διαιτητή να υποδεικνύει παράβαση. Ωστόσο κι ενώ άπαντες πίστεψαν ότι ο Μανιώτης έδειξε πέναλτι, ο ρέφερει από την Ανατολική Αττική υπέπεσε σε τραγικό λάθος δίνοντας επιθετικό φάουλ και δεύτερη κίτρινη στον Αντώνη Φώσκολο ο οποίος βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι, με το διαιτητή να θεωρεί ότι ο ικανότατος άσος χρησιμοποίησε το χέρι του. Να σημειωθεί ότι και οι πράσινοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κολάγκι στο 80′.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ( Γιώργος Οικονομόπουλος): Μπλάνας, Κρητικός, Λύγκος, Μπαράκος, Κολάγκι, Κοντάκης, Τσούκας (80′ Κουτρομπίνης), Τογιάλλι, Κατσικώστας (70′ Καρώνης), Λάππας, Φράγκος (90′ Βαρώνος).

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Τσούνης, Παππάς, Παπαπέτρου (46′ Τσαδήμας), Κολοτούρος, Πούλιος, Πάσσαρης, Μπερέτης, Λάσα, Φώσκολος, Πανόπουλος, Στασινόπουλος.