Connect with us

6ος Όμιλος

Αήττητος Σπάτων – Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Published

on

Άριστο είναι το κλίμα στην ομάδα του Αήττητου Σπάτων μετά και το μεγάλο διπλό στο Μαρκόπουλο απέναντι στον ΓΣ Μαρκό. Αυτό θέλησαν να επικοινωνήσουν προς τα έξω οι άνθρωποι του συλλόγου με το σχόλιο στην επίσημη σελίδα της ομάδας που συνοδεύεται φυσικά και από την κατάλληλη φωτογραφία.  Δείτε τι αναφέρει:

Mια φωτογραφία, χίλιες λέξεις.

Ναι αυτή η εικόνα λέει πολλά, δείχνει ένα μέρος το πως ήρθε η νίκη μέσα στην καυτή έδρα της ΜΑΡΚΟ.

Όλα ξεκινάνε μέσα από τα αποδυτήρια, ηρεμία, οικογενειακό κλίμα, ομόνοια, αγάπη, και πάθος για καλά αποτελέσματα.

Μια δουλειά που έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς αλλά όλοι κρατάνε χαμηλούς τόνους και μένουν στους αρχικούς στόχους.

Χαιρόμαστε που βλέπουμε αυτή την ομάδα που πολύ την είχαν να κατρακυλάει στις αρχές της περιόδου, να βρίσκει την δύναμη να σταθεί στα πόδια της γιατί πάντα ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ έχει ψυχή, έχει δυνάμεις που δεν τις έχουν πολλές ομάδες.

Την ερχόμενη Κυριακή έχει ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ένα ακόμα δυνατό ντέρμπι με την Θύελλα Ραφήνας και θα είμαστε όλοι εκεί να χειροκροτήσουμε όλους τους συντελεστές και πιο πολύ τους παίκτες μας, όχι μόνο αυτούς που θα αγωνίζονται αλλά και αυτούς που δεν θα είναι στην ενδεκάδα γιατί όλα είναι μια αλυσίδα και μάλιστα σε αυτή την αλυσίδα δεν περισσεύει κάνεις.

Έχουμε ακόμα δώδεκα αγωνιστικές, δώδεκα ντέρμπι και αγώνες φωτιά που θα κρίνουν και θα κριθούν πολλά και μάλιστα οι αγώνες στο γήπεδο μας και θα είμαστε όλοι εκεί.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σε όλους.