Connect with us

6ος Όμιλος

Αήττητος Σπάτων – Παλληνιακός 3-1

Published

on

Μεγάλης βαθμολογικής σημασία νίκη πέτυχε ο Αήττητος Σπάτων επί του Παλληνιακού με 3-1 που σηματοδοτεί και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο  Παλληνιακός άνοιξε το σκορ με τον  Δρόση στο 15′ το σκορ και να παγώνει το γήπεδο Σπάτων με κοντινό πλασέ.

Με τον Αήττητο στην συνέχεια να προσπαθεί να ισοφαρίσει χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 49′ έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Ντουσάϊ . Ένα λεπτό αργότερα ο Βενέτης με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο.

Στο 53′ ο Πλαβούκος με πλασέ βρήκε τον δρόμο προς στα δίχτυα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (1-1),   και στο 65′ έχασε ο ίδιος ποδοσφαιριστής άλλη μια μεγάλη ευκαιρία σε κενή εστία σουτάροντας ελάχιστα άουτ.

Στο 68′ ο Ταμπάκης ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του  πέναλτι,  που εκτέλεσε εύστοχα ο Τζανουλίνος και πραγματοποίησε το 2-1.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 72΄ο Πρέντι μετά από υπέροχη προσωπική ενέργεια.

Στο 72′ ο Πρέντι που είχε περάσει στον αγώνα έκανε δυνατό σουτ μόλις άουτ, όμως στο 78′ έκανε μπάσιμο, πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και με πλασέ έγραψε το τελικό 3-1.

Διαιτητής ήταν o Στάμος Β. με βοηθούς τους Μημίδη και Μεστρό.

Αήττητος Σπάτων (Ευάγγελος Τσιώλης):Στεφανίδης, Στυλιανόπουλος, Γερόλυμος, Μεγαλοοικονόμου(58′ Τζανουλίνος) Βενέτης, Τσέπας, Ταμπάκης, Ντουσάϊ, Χουσελάς(46′ Πρέντι Άρης) , Πλαβούκος(88′ Αντζέλι), Χιλάϊ(90′ Πρέντι Αντριάνο).

Παλληνιακός (Παν. Χριστοφιλέας): Γαβαλάς, Μαντζώρος, Παρασκευόπουλος, Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Δημητρακόπουλος(77′ Κασάπης), Κοβάνης, Τρυφιάτης(66′ Τσέκος), Δρόσης(52′ Κυριόπουλος), Μουστόγιαννης, Μπαμίχας(55′ Βλάχος).