Connect with us

stoplekto

Αήττητος Σπάτων – Παμπαιανικός 2-1

Published

on

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το 2014 ο Αήττητος, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 του Παμπαιανικού. Ο Παμπαιανικός, αν και αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις, ήταν καλύτερος στο 1ο ημίχρονο πίεσε τους γηπεδούχους σε όλο το γήπεδο και έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Κασελούρη. Στο 15΄ ωραίο σουτ από πλάγια θέση του Γκόμπλια πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπλάνα και στο 23΄ ο Λαλαούνης μετά από ωραία πάσα του Ντούλα έφυγε στην κόντρα όμως ο Μπλάνας τον πρόλαβε και τον έκοψε, πέφτοντας με αυτοθυσία στα πόδια του. Στο 29΄ο Γουλέτας έβγαλε ωραία σέντρα και ο Κουλοχέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ και στο 33΄ ο Κουλοχέρης συνδυάστηκε με τον Γουλέτα, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο του Κασελούρη. Στο 42΄ ωραίος συνδυασμός Κατσαρού, Ντούλα και Μυρτάϊ, ο Ντούλας πάσαρε στον Μυρτάϊ, ο οποίος σούταρε και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπλάνα. Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Αήττητο στο 46΄, όταν ο Γουλέτας εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και στρώθηκε στον Καδίτη, ο οποίος με σουτ έγραψε το 1-0. Στο 57΄ είχαμε διακοπή 10΄, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο ο Γουλέτας και αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο, κάτω από τα χειροκροτήματα των φιλάθλων και των δύο ομάδων. Στο 59΄ ο Παπαδάς με σουτ από τη μικρή περιοχή σημείωσε το 2-0. Στο 63΄ ο Selvija πάσαρε στον Ντούλα, ο οποίος με σουτ από τη μικρή περιοχή σημείωσε το 2-1, ενώ στο 68΄ ο Κατσαρός έβγαλε σέντρα και ο Selvija με σουτ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Μπλάνα. Στο 70΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μασκλαβάνος.

Διαιτητές κ.κ. Λάμπρος Γρ., Μήταρης Ηλ., Κυρισκόπουλος Στ.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (ΤΣΙΧΛΗΣ Κ.): Μπλάνας, Α. Φράγκος, Λύγκος, Καδίτης, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Κ. Φράγκος(46΄Παργιανός), Παπαδάς(69΄Παναγόπουλος), Γουλέτας(61΄ λ.τρ.Λάππας), Μασκλαβάνος.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (ΧΕΡΙΔΗΣ Ι.): Κασελούρης, Κρητικός, Κονδύλης, Οικονομίδης(78΄ Ζάχαρης), Παπανίκου, Γκόμπλιας, Κατσαρός(85΄λ.τρ.Αντωνόπουλος), Λαλαούνης(46΄λ.τρ.Selvija), Ντούλας, Στασινούλιας, Μυρτάϊ.

• Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ ευχαριστεί την ομάδα του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ για την άψογη φιλοξενία και υπόσχεται ότι θα την ανταποδώσει στο παιχνίδι του 2ου γύρου. Επίσης εύχεται στον ποδοσφαιριστή του ΑΗΤΤΗΤΟΥ Κο ΓΟΥΛΕΤΑ, καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις δραστηριότητες της ομάδας του, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων την Κυριακή 12-01-2014.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply