Connect with us

6ος Όμιλος

Αήττητος Σπάτων – Παναρκαδικός 0-2

Published

on

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά η ομάδα της Τρίπολης δεν επηρεάστηκε από τις σημαντικές απουσίες που είχε με κυριότερη αυτή του Γιουκούδη.

Τα πρώτα λεπτά στα Σπάτα δεν θα μπορούσαν να τα φανταστούν καλύτερα οι άνθρωποι του Παναρκαδικού οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να προηγείται μόλις στο 2ο λεπτό με τον Τσιώλη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Αήττητου, πέρασε τον τερματοφύλακα Στεφανίδη και πλάσαρε σε κενή εστία.

Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου κύλησε στα μέτρα των ”πρασίνων” και έκλεισε ακόμα πιο ιδανικά όταν ο Αντωνόπουλος κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έκανε το 0-2 και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αήττητος όπως ήταν λογικό πίεσε για να ανατρέψει την κατάσταση αλλά ο Ντουντούμης ήταν σταθερός και μπλόκαρε τα σουτ των αντιπάλων στο 57′ και 65′.

Το ματς έκλεισε χωρίς ιδιαίτερη πίεση για τον Παναρκαδικό ο οποίος επέστρεψε στην Τρίπολη με τρεις υπερπολύτιμους πόντους.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ:Στεφανίδης, Γραμμάτικας, Βενέτης, Κασάπης(73΄Σπίντζος), Ασλάνι, Dushai(53’Πρέντι),Τζαουλίνος, Δρίτσας, Χουσελάς, Αντζέλι(41′ Ξαγοράρης), Χιλάϊ((65′ Ισμαήλ)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ:Nτουντούμης, Καναβέτας, Μπινιώρης, Καπετανάκης, Στρέμπας, Τσιώλης, Λυμπερόπουλος Ν.(75΄ Νάνος), Διαμαντόπουλος, Στασινόπουλος, Τρέσα, Αντωνόπουλος(82΄ Μπάρδος).

Πηγή: arcadiasports