Connect with us

6ος Όμιλος

Αήττητος – Φιλικό με Καλλιθέα

Published

on

Με φιλικό τελειώνει η χρονιά για τον Αήττητο Σπάτων. Αύριο  Σάββατο στις εγκαταστάσεις του προπονητικού της Βάρης ο ο σύλλογος αντιμετωπίζει την  Καλλιθέα σε φιλικό παιχνίδι στις 12:00  καθώς οι δυο ομάδες δεν έχουν υποχρεώσεις για το Πρωτάθλημα.

Οι παίκτες έκαναν την τελευταία προπόνηση για το 2019 στο γήπεδο Σπάτων (δείτε video) και μετά το φιλικό θα είναι ελεύθεροι μέχρι την επόμενη Παρασκευή όπου θα επανέλθουν στις προπονήσεις.

Με ανακοίνωση του συλλόγου στην σελίδα που διατηρεί στο διαδίκτυο έγινε γνωστή και η σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης χωρίς να ορίσει την ακριβή ημερομηνία. Αναλυτικά αναφέρει:

Τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε την ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει με τα υπέρ και τα κατά, τα πλην και τα συν.

Στα πλάνα των υπευθύνων της ομάδας είναι και μια ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (Συσπείρωσης και ενότητας) των μελών και φίλων της ομάδας όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, Βασική και Ακαδημίες, γηπεδικό, συσπείρωση όλων των φορέων του Δήμου, παλαιών Διοικήσεων και Παικτών και όλων όσων μπορούν να σταθούν δίπλα στην ομάδα με σκοπό όχι μόνο να παραμείνει στην κατηγορία αλλά και την περαιτέρω εξέλιξη τόσο της 1ης ομάδας αλλά και των Ακαδημιών, όμως για όλα αυτά θα ακολουθήσει ανακοίνωση.

Καλές γιορτές.

Κ. Α. ΒΑΜΒΆΚΗΣ

Σημερινή και τελευταία προπόνηση για το 2019.

Με φιλικό τελειώνει η χρονιά για τον ΑΗΤΤΗΤΟ και τους παίκτες της ομάδας μας.Αύριο στις εγκαταστάσεις του προπονητικού της Βάρης ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ και η ΚΑΛΛΙΘΕΑ δίνουν φιλικό αγώνα στις 12.00.Οι παίκτες έκαναν την τελευταία προπόνηση για το 2019 στο γήπεδο Σπάτων και μετά το φιλικό θα είναι ελεύθεροι μέχρι την επόμενη Παρασκευή όπου θα επανέλθουν στις προπονήσεις.Τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε την ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει με τα υπέρ και τα κατά, τα πλην και τα συν.Στα πλάνα των υπευθύνων της ομάδας είναι και μια ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (Συσπείρωσης και ενότητας) των μελών και φίλων της ομάδας όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, Βασική και Ακαδημίες, γηπεδικό, συσπείρωση όλων των φορέων του Δήμου, παλαιών Διοικήσεων και Παικτών και όλων όσων μπορούν να σταθούν δίπλα στην ομάδα με σκοπό όχι μόνο να παραμείνει στην κατηγορία αλλά και την περαιτέρω εξέλιξη τόσο της 1ης ομάδας αλλά και των Ακαδημιών, όμως για όλα αυτά θα ακολουθήσει ανακοίνωση ?.Καλές γιορτές.Κ. Α. ΒΑΜΒΆΚΗΣ

Gepostet von ΑΠΟ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ F.C am Freitag, 20. Dezember 2019