Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Αίας Παραλίας- Κριός Ασπροπύργου 3-0

Published

on

“Περίπατο” στο γειτονικό ντέρμπι για τον Αίαντα Παραλίας. Η ομάδα του Ηλία Αμπαζάι υποχρέωσε τον Κριό Ασπροπύργου στην πρώτη του φετινή ήττα, καταβάλλοντάς τον με το θριαμβευτικό 3-0 και πλησίασε περισσότερο στις προνομιούχες θέσεις, ενώ παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στη Β’ Κατηγορία.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Ντούρος(13′), Δρούγος Μ.(47′) και Δρούγος Δ.(71′).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες τους, με σημαντικότερες στιγμές τα δύο δοκάρια των Σφακιανάκη Αγγ.(25′) και  Γεωργιάδη(68′).

Δεν έλειψε και η ένταση στο ματς, ειδικά στο φινάλε. Τρεις παίκτες απέβαλε ο διαιτητής Λάμπρου. Στο 88′ τους Σφακιανάκη Αγγ. και Σπαχίγια που διαπληκτίστηκαν και στο 89′ τον Αμπαζάι με δεύτερη κίτρινη.

Παράπονα από τη διαιτησία του Λάμπρου έχει ο Κριός, που διαμαρτύρεται ότι ο αγώνας έληξε και δέκα λεπτά νωρίτερα από τον κανονικό χρόνο…..

ΑΙΑΣ: Θωμάς, Μπραχιμάι, Ντερβισάι, Δρούγος Μ., Ντούρος, Ανδρουτσόπουλος(53′ Ζότα), Καρόλι(77′ Κόλα), Αμπαζάι, Δρούγος Δ., Λέκκας(71’Σουλένι), Σπαχίγια.

ΚΡΙΟΣ: Σοφιανίδης, Μαζμανίδης, Πουρουζίδης, Μιχαηλίδης(59′ Δημητρέλλης), Σφακιανάκης Α., Χαϊντούτης(67′ Στυλιανού), Σφακιανάκης Α., Λακάι, Μεϊμαρίδης, Τόλα, Γεωργιάδης.

Advertisement