Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αίας Σαλαμίνας – Αστυπάλαια Κορυδαλλού 3-0

Published

on

Αγχωτικά επανήλθε στις νίκες ο Αίας Σαλαμίνας. Η ομάδα του Τάσου Ανδριώτη επικράτησε στην επανάληψη με 3-0 της άτυχης Αστυπάλαιας Κορυδαλλού και ανήλθε στη δεύτερη θέση, έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Περαμαϊκό.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Πράππα άγγιξαν στο πρώτο μέρος δύο φορές το γκολ, αλλά σημάδεψαν το δοκάρι ισάριθμες φορές οι Ευστρατιάδης(11′) και  Γαϊτανέρης(30′).

Την άμυνα της Αστυπάλαιας ξεκλείδωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Λελούδας με υπέροχη εκτέλεση φάουλ στο 56′, ανοίγοντας το σκορ.

Ο Ατματζίδης διπλασίασε στο 71′, για να κάνει το τελικό 3-0 και πάλι ο λυτρωτικός Λελούδας στο 86′.

Από το 71’ οι Κορυδαλλιώτες έπαιζαν με δέκα λόγω τραυματισμού του Χαραλαμπόπουλου αφού δεν μπορούσαν να κάνουν άλλη αλλαγή.

Διαιτήτευσε ο Δαμιανάκης.

ΑΙΑΣ: Ρεντζέπης, Ζοτάι (66’ Μαυράκης), Λιάτος (66’ Λάσκα), Φιαμένγκος (84’ Σφιχτός), Γεωργίου, Αποστολίδης, Ατματζίδης (76’ Στρίγκας), Μπιιλίμπασι, Τζαβάρας, Λελούδας, Χατζής (76’ Ράμφος).

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: Καραθανάσης, Χαραλαμπόπουλος, Ευστρατιάδης, Χασάπης, Μαρίνη, Χρυσάφης, Μπαλτά, Αχμαντού (60’ λ.τρ Καραμπίνης), Μαλούχος, Γαϊτανέρης (56’ Γκιόκα), Κυπριώτης (31’ λ.τρ. Μάντζαρης.

 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ