Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αίας Σαλαμίνας – Δηλώνουμε ότι ο Δημήτρης Πούτος είναι ανεπιθύμητος στην οικογένεια του Αίαντα

Published

on

Το παρακάτω Δελτίο Τύπου εξέδωσε το ΔΣ του Αίαντα Σαλαμίνας

Δυστυχώς η Διοίκηση μας, αναγκάζεται να επανέλθει και να ενημερώσει τα Μέλη της, αλλά και τον Φίλαθλο Κόσμο της Σαλαμίνας, για γεγονότα που διαράσσουν την ηρεμία του Συλλόγου μας. Και θα είμαστε συγκεκριμένοι και όπως είχαμε ΄΄προειδοποιήσει΄΄’ σε παλιότερη Ανακοίνωση μας, αυτή την φορά επανερχόμαστε με ονόματα. Αναφερόμαστε στο πρώην Μέλος του Συλλόγου Δημήτριο Πούτο, που τα τελευταία τρία χρόνια επιδίδεται σε έναν πόλεμο λάσπης, εναντίον του Αίαντα Σαλαμίνας. Παρότι ο Δημήτρης Πούτος έχει διατελέσει στο παρελθόν Μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου και οφείλει να γνωρίζει τις δυσκολίες τις εκάστοτε Διοίκησης, να ανταπεξέλθει στις αγωνιστικές και οικονομικές υποχρεώσεις, έχει ξεκινήσει για μία τριετία να διαβάλει την Διοίκηση μας με κάθε τρόπο, ιδίως με δημόσιες αναρτήσεις του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, αλλά και με δυσμενή για τον Αίαντα σχόλια σε προφίλ ΄΄φίλων΄΄ του, επίσης στο Facebook. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Πούτος το Καλοκαίρι του 2020, έχοντας συγκεκριμένα Διοικητικά καθήκοντα στον Σύλλογο, δεν έπραξε το καθήκον του όπως νόμιμα του ζητήθηκε για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ του Συλλόγου μας, αλλά προτίμησε να παραιτηθεί αυθημερόν… και εμείς ως Διοίκηση το ΄΄προσπεράσαμε΄΄, για να μην διαταραχτεί το κλίμα της Ομάδας, λόγω της συμμετοχής μας στο δύσκολο Εθνικό Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Και ο ίδιος αντί να σιωπήσει…. έχει ξεκινήσει τρία χρόνια ένα ΄΄πόλεμο΄΄ κατά της Διοίκησης μας !
Προτελευταίο του πρόσφατο επίτευγμα… ήταν η αναδημοσίευση του επίσημης Ανακοίνωσης της Διοίκησης μας, με ειρωνικά σχόλια που ανάρτησε σε προφίλ ΄΄Φίλου΄΄ του, και τελευταίο του επίτευγμα…. ήταν χθες, όπου σχολίασε δημόσια στο προφίλ αναγνωρισμένης αξίας Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή μας, αποκαλώντας τον Αντιπρόεδρο μας ΄΄ιμιτασιόν Αντιπρόεδρο΄΄.
Η συμπεριφορά του έχει προκαλέσει οργή σε όλους μας, η απρόκλητες ΄΄επιθέσεις΄΄ του εναντίον της Διοίκησης μας πρέπει να λάβουν τέλος, και δεν ανεχόμαστε άλλο αυτήν την συμπεριφορά του. Προσπαθεί έντεχνα να περιπλέξει τον Αίαντα Σαλαμίνας αλλά και συγκεκριμένα τον Αντιπρόεδρο μας, σε ΄΄πολιτικά παιχνίδια΄΄ αφού ο ίδιος ο Δημήτρης Πούτος τυγχάνει Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, και δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο που έχει επιλέξει. Το διατυμπανίζουμε εδώ και πολύ καιρό, μακριά ο ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ από ΄΄πολιτικά παιχνίδια΄΄ !
> ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι ο Δημήτρης Πούτος είναι στο εξής ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στην ΄΄Οικογένεια΄΄ του Αίαντα Σαλαμίνας !
Και από εδώ και πέρα δεν θα μείνουμε μόνο σε δηλώσεις… σε οποιαδήποτε νέα ΄΄επίθεση΄΄ του προς την Διοίκηση μας, και κατ΄ επέκταση στην ΄΄Οικογένεια΄΄ του Αίαντα Σαλαμίνας, θα λάβει την απάντηση όχι από εμάς, αλλά από την Ελληνική Δικαιοσύνη.