Connect with us

slideshow

Αίας Σαλαμίνας – Προοδευτική 3-3

Published

on

« Αυτοκτονία » για την Προοδευτική που αν και προηγήθηκε 3-1 και έχασε πέναλτι στο 86’ παραχώρησε ισοπαλία 3-3 στον γηπεδούχο Αίαντα . Έτσι οι Κορυδαλλιώτες βλέπουν την πρώτη θέση να απομακρύνεται αφού απέχουν πλέον έξι βαθμούς από το πρωτοπόρο Κερατσίνι.

Στο 10 ‘ κεφαλιά του Ράμφου Ε., βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή το σουτ του Λαμπρινού απέκρουσε στη γραμμή ο Καράκαλος.

Στο 15’ ο Φώσκολος άνοιξε το σκορ . Ισοφάρισε στο 28’΄ο Κοβιός με φάουλ.

Η Προοδευτική έκανε το 1-3 με τέρματα των  Ψάρρη  44’ και Ραπτόπουλου 56’,  αλλά ο Κοβιός έκανε το χατ-τρικ με πέναλτι στο 58’ ( ανατροπή Ράμφου Κ. από Τσιάνο) και φάουλ στο 63’ .

Στο 71’ ο διαιτητής Σουρής απέβαλε τον προπονητή του Αία Στάθη  Φουρίκη για διαμαρτυρία ενώ το ίδιο έκανε και στο 76’ με τον τεχνικό της Προοδευτικής Στέλιο Βογιατζή . Στο σημείο αυτό μπήκε στο γήπεδο ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων Βασίλης Κατσαρός και απείλησε ότι θα πάρει την ομάδα και θα φύγει .

Στο 86’ χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για την Προοδευτική , όταν κέρδισε πέναλτι( σε διεκδίκηση της μπάλας από Τριανταφύλλου και Φώσκολο  ο τελευταίος βρέθηκε στο έδαφος)  , το εκτέλεσε ο Ραπτόπουλος αλλά ο Τριναταφύλλου το έπιασε .

ΑΙΑΣ :Τριανταφύλλου, Ράπτης, Λιάτος, Φούρναρης, Μπέλιας, Κοβιός, Γεωργαντόπουλος( 98’ Περδικούρης) Ράμφος Ε., Ράμφος Κ.( 96’ Έντισον) Λαμπρινός , Κωνσταντίνου( 46’ Μούστα)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ : Ζήνωνος, Ζαφειράτος( 80’ Τουρκοχωρίτης) Αρκούδας, Ζίζηλας, Καράκαλος, Τερλελής, Τσιάνος, Κολιούσης, Φώσκολος( 90’ λ.τρ Μύρκος) Ψάρρης, Ραπτόπουλος.

foto topiko salaminas

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply