Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αίγινα : « Κακός διαιτητής ο Καρυοφύλλης»!!

Published

on

Από την ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Καρυοφύλλη στον αγώνα με το Κερατσίνι :

«H AE Σαρωνικός Αίγινας διαμαρτύρεται εντονότατα  για το καθοριστικό όπως εξελίχτηκε σφύριγμα στο 89 από τον διαιτητή Καρυοφύλλη που καταλόγισε πέναλτι σε βάρος μας και κατά πάσα πιθανότητα αλλοίωσε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Ενός αγώνα που το Κερατσίνι ήταν πολύ καλύτερο από μας ,αλλά ταυτόχρονα και πολύ άστοχο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει αγαπητέ κύριε Καρυοφύλλη έπρεπε με δική σας απόφαση να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα.

Επειδή πριν ξεκινήσουμε να γράφουμε τη συγκεκριμένη επιστολή κοιτάξαμε αρκετές φορές το βίντεο του αγώνα , το οποίο είναι στη διάθεση όποιου ενδιαφέρεται πραγματικά για την κάθαρση της Πειραϊκής διαιτησίας, λέμε με πάσα βεβαιότητα ότι πρόκειται για ένα πάρα πολύ κακό διαιτητή που δεν γνωρίζει τους βασικούς κανόνες ποδοσφαίρου.

Θα έπρεπε να ξέρεις κε Καρυοφύλλη ότι εξ επαφής χέρι όπως αυτό που καταλόγισες δεν δίνεται. Όπως επίσης θα έπρεπε να ξέρεις ότι ποτέ δεν κόβουν επίθεση ομάδας, όταν αυτή βγαίνει στην κόντρα, για να δώσουν υπέρ της φάουλ στο κέντρο του γηπέδου. Αφήνουν το πλεονέκτημα και συ σταμάτησες δυο φορές τουλάχιστον έτσι ,επιθέσεις της ομάδας του Κερατσινίου . Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ένα. ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.

Και εμείς σαν AE Σαρωνικός Αίγινας θέλουμε να παίζουμε καθαρό ποδόσφαιρο, με μοναδικούς πρωταγωνιστές τους 22 ποδοσφαιριστές του αγώνα. Ζητάμε την εξαίρεση από δω και στο εξής του συγκεκριμένου διαιτητή, από όλους τους αγώνες της ομάδας μας .Με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή οι υπεύθυνοι θα καθαρίσουν τα γήπεδα από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές που καταφέρνουν κάποιοι να γίνουν τόσο κακοί διαιτητές όπως ο κ. Καρυοφύλλης.»