Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αίμος και Άτλας σκοράρουν ακόμα…

Published

on

Ορεξάτοι ήταν Αίμος Πετρούπολης και Άτλας Κυψέλης το πρωί της Κυριακής στο Γ’ Γρηγορίου. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 παίζοντας εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά την αφλογιστία του πρώτου μέρους, είχαμε πανδαισία τερμάτων στο δεύτερο. Οι γηπεδούχοι έκαναν την αρχή στο 45′ με σουτ του Δημήτρη Ταλιούρα για το 1-0, όμως ο σύλλογος της Κυψέλης ισοφάρισε στο 75′ χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιτσόπουλου. Νέο προβάδισμα για τους παίκτες του Γιάννη Χλωρού στο 81′ με τον Γιαννούλη παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω της δεύτερης κίτρινης του Γολίδη από το 55′. Το τελικό 2-2 σφράγισε ο Γιώργος Κοσμίδης λίγο πριν τις καθυστερήσεις πλασάροντας και δίνοντας από ένα βαθμό σε κάθε σύνολο.

Διαιτητές: Μπεκιάρι, Μπαράκος, Τσάφος.

Αίμος (Γ. Χλωρός): Μπόζιος, Μαντζουράνης, Κουτάκος, Γιαννούλης, Ζούμπος, Μπαρμπούδης, Δ. Ταλιούρας, Ρούμπεν, Νάτσιος (83′ Λαβράνος), Ν. Ταλιούρας (46′ Γολίδης), Δαρτσίνης (75′ Γιατζιτζόγλου).

Άτλας (Σ. Σάββας): Ζάχος, Τ. Κοσμίδης (46′ Χρυσοχοΐδης), Ζησόπουλος, Σπαθιάς, Γ. Κοσμίδης, Τελάι, Τσακαλίδης, Τσιτσόπουλος, Σάμα (46′ Καραχάλιος), Σλεποκούροβ, Σινομάτι (80′ Συριανός).