Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αίσθηση με Κακλαμάνο ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Published

on

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου καθώς ήρθε σε συμφωνία με έναν ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία. Συγκεκριμένα, στην ομάδα των δυτικών προαστίων θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξης ο Αλέξανδρος Κακλαμάνος. Ο 33χρονος αριστεροπόδαρος που την προηγούμενη σεζόν αναδείχθηκε υπερπρωταθλητής Αθηνών με τα χρώματα του Αγιου Ιερόθεου ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου, αποτελώντας την πρώτη -ηχηρή- μεταγραφή των ‘μπλε’. Ο ‘Κάκλα’ με θητεία σε Αγία Παρασκευή, Κηφισιά και Πεύκη μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός αλλά και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή  Αλέξανδρου Κακλαμάνου , ο οποίος από την νέα αγωνιστική περίοδο εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας .

Ήδη ο ποδοσφαιριστής , μετά από τις σχετικές συζητήσεις με τον Πρόεδρο του συλλόγου μας κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη , έχει υπογράψει και από την νέα σεζόν θα προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες στην ομάδα .

Ο 33χρονος Αλέξανδρος Κακλαμάνος , γεννημένος το 1983 , είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής , με πλούσια αγωνιστικά προσόντα , μαχητικός , με υψηλή τεχνική κατάρτιση και αγωνίζεται στην αριστερή άκρη της επιθετικής γραμμής .

Η εμπειρία του σε συνδυασμό με τις τεχνικές του δεξιότητες και την μαχητικότητα που διαθέτει , τον καθιστούν πολύτιμο στέλεχος της ομάδας μας στην νέα αγωνιστική περίοδο .

Οι προηγούμενες ομάδες , στις οποίες αγωνίστηκε είναι η Αγία Παρασκευή, ο Ελπιδοφόρος, η Πεύκη , με τελευταία την ομάδα του Αγίου Ιερόθεου .

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ , εύχονται στον Αλέξανδρο Κακλαμάνο το καλώς ήρθε , καλή και δημιουργική ποδοσφαιρική Χρονιά .