Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αίσθηση με Καμμένο η Χαλκηδώνα- Ανανέωσε ο Γεωργίου

Published

on

Πρώτη μεταγραφική προσθήκη με τη Χαλκηδώνα, που ξεκινά δυναμικά την ενίσχυσή της, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή Νίκο Καμμένο. Πρόκειται για έναν παίκτη με γνωστή διαδρομή στο ποδόσφαιρο του Πειραιά, έχοντας περάσει από ομάδες όπως ΑΟ Καραβά, Κερατσίνι, Αμφιάλη, Περαμαϊκό, ΑΕ Περάματος, Σαρωνικό, Μαύρο Αετό, ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες της Χαλκηδώνας στα ξεκινήματά του. Φημίζεται για την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση και τις στημένες φάσεις. Η παρουσία του αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την ομάδα του τεχνικού Άρη Κακογιάννη στο νέο πρωτάθλημα.

Ακόμα, με τα χρώματα της Χαλκηδώνας θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα.

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Αριστερά ο Πρόεδρος της Χαλκηδώνας Δημήτρης Κούρτης μαζί με το νέο απόκτημα του συλλόγου Νίκο Καμμένο.

 

Δεξιά ο Γιώργος Γεωργίου μαζί με τον Πρόεδρο της Χαλκηδώνας Δημήτρη Κούρτη, λίγη ώρα μετά τη συμφωνία ανανέωσης των δύο πλευρών.