Connect with us

3ος Όμιλος

Αίσθηση με Μανουσάκη στον Παναργειακό

Published

on

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε η διοίκηση του Παναργειακού λίγες ημέρες μετά τη σύσταση του νέου διοικητικού σχήματος. Συγκεκριμένα, οι λύκοι ήρθαν σε συμφωνία με έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία αφού κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο λόγος για τον 25χρονο δεξιοπόδαρο μέσο, Αντώνη Μανουσάκης ο οποίος την τελευταία χρονιά έπαιξε στην Επισκοπή Ρεθύμνου. Πρόκειται ικανότατο άσο με κύρια χαρακτηριστικά του τη δύναμη και τις σωστές τοποθετήσεις. Παράλληλα πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει και στο κομμάτι της δημιουργίας. Πέρα από την ομάδα του Ρεθύμνου, ο Μανουσάκης έχει αγωνιστεί σε Παλαιόχωρα Χανίων, Ακ. Παναθηναικού, Ακ. ΟΦΗ, ΠΑΟ Κρουσώνα, Οδυσσέας Νυδρίου, Πλατανιάς και Απόλλων Καλαμαριάς. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:”Έσκασε” η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού για τον Παναργειακό.
Συγκεκριμένα απέκτησε τον Μανουσάκη Αντώνη από την ομάδα της Επισκοπής Ρεθύμνου (ομάδα Φουτμπόλ Λιγκ) ο οποίος δυο συνεχόμενα χρονιά ήταν βασικός στη θέση του δεξιού χαφ. Ημ/νία γέννησης:08/05/1990
Προηγούμενες ομάδες: Παλαιόχωρα Χανίων, Ακ. Παναθηναικού, Ακ. ΟΦΗ, ΠΑΟ Κρουσώνα, Οδυσσέας Νυδρίου, Πλατανιάς , Απόλλων Καλαμαριάς.
Και οι μεταγραφές θα συνεχίσουν σε επίπεδό Φουτμπόλ Λιγκ !!!!!
Πρώτη συγκέντρωση σήμερα για την ομάδα μας στο Δ.Α.Κ.ΑΡΓΟΥΣ ώρα έναρξής 17.00 κ την Δευτέρα ξεκινά την προετοιμασία