Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αίσθηση με Παριανό ο Αθηναϊκός

Published

on

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Αθηναϊκός μπαίνοντας δυναμικά στη σεζόν. Συγκεκριμένα, η διοίκηση των λόρδων κατάφερε να αποσπάσει θετική απάντηση από έναν ποδοσφαιριστή που τα προηγούμενα χρόνια πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα του Εθνικού Αστέρα στο πρωτάθλημα της Football League. Ο λόγος για τον 28χρονο αριστεροπόδαρο μεσοαμυντικό Δημήτρη Παριανό. Το νέο απόκτημα του ιστορικού συλλόγου αναμένεται να προσφέρει λύσεις στους λόρδους ενώ να σημειωθεί ότι πέραν από το σωματείο της Καισαριανής έχει αγωνιστεί σε Γ.Σ. Καισαριανής, Ηράκλειο και Αστέρα 2004. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Πρώτη ηχηρή μεταγραφή και έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος απέκτησε χτες ο Αθηναϊκός ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία την πρώτη του μεταγραφική κίνηση και παράλληλα έναν από τους στόχους που είχε θέσει η διοίκηση του Αθηναϊκού.

Χτες 17/07/2015 στα γραφεία του συλλόγου ανακοινώθηκε η συνεργασία της ομάδας με τον Δημήτρη Παριανό και θα φοράει την φανέλα των λόρδων την ερχόμενη χρονιά που έρχεται, φέτος αγωνιζόταν στην ομάδα του ΓΣ Καισαριανής σημειώνοντας 10 τέρματα με σπουδαίες εμφανίσεις.

Who is Who

O Δημήτρης Παριανός είναι γεννηθείς του :1987, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τον ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ όπου και σημείωσε 10 γκολ σε 20 αγωνιστικές.

Προηγούμενες ομάδες

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, αγωνιστική περίοδος 2014-2015
ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,  αγωνιστική περίοδος 2013-2014
ΑΣΤΕΡΑΣ 2004, αγωνιστική περίοδος 2012-2013