Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αίσθηση με Συράκο οι Νέοι Ευγενείας

Published

on

Ο έμπειρος επιθετικός πείστηκε από τον πρόεδρο και τη διοίκηση και από τον προπονητή Λουκά Καρμίρη για τους στόχους που έχει η ομάδα και έβαλε την υπογραφή του ώστε να ταράξει τα νερά της Β κατηγορία Πειραιά.

Τα χρόνια περνούν όμως ο  Συράκος παραμένει σαν το… σαν το παλιό καλό ΄΄διαμάντι΄΄

Ο ικανότατος επιθετικός… περνάει δεύτερη νιότη στο πρωτάθλημα του Πειραιά για να κατακτήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα και να το προσθέσει στη συλλογή του.

Με την εμπειρία του έχει βοηθήσει όλες τις ομάδες που έχει περάσει και σίγουρα αποτελεί ……..μοναδικό πολύτιμο μέταλλο χρυσού.

Ο Γιώργος είναι μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει μια τρομερή σχέση σε όλη του την διαδρομή στα γήπεδα με τα αντίπαλα δίχτυα όντας ένας δεινός σκόρερ σε όλη του την διαδρομή.

Ο  φορ έχει μια εξαιρετική ποδοσφαιρική παρουσία για χρόνια σε Αθήνα και Πειραιά (Νίκη Ρέντη, Περαμαϊκός, ΑΟ Περιστερίου, Ατρόμητος Πειραιά, ΠΑΟ Ρουφ  ενώ έχει διαγράψει την δική του πορεία και στα γήπεδα των Εθνικών κατηγοριών φτάνοντας μέχρι την Β’ Εθνική με τον Θρασύβουλο.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ανήκει στην κατηγορία των παιχτών που μοιάζουν με μηχανή των γκολ έχοντας καταφέρει να φτιάξει το όνομα του σε δύσκολες κατηγορίες και σε ομάδες ανταγωνιστικές και με πολλές απαιτήσεις.

Μιλάμε για χρονιές στις οποίες ο Συράκος είχε 20+ γκολ και για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πέραν την εκτελεστικής του δυνότητας φημίζεται για τις τεχνικές του αρετές, την ταχύτητα του αλλά και τον δυναμικό του τρόπο με τον οποίο κινείται στο γήπεδο.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως μπορεί να αγωνιστεί τόσο όσο και στο πλάι της επίθεσης ενώ χαρακτηρίζεται για την κοφτή του ντρίμπλα η οποία μπορεί να σπάσει την μέση των αντιπάλων του.

Η απόκτηση του Γιώργου Συράκου από του Νεους Ευγενειας είναι μια μεταγραφική έκπληξη από τους πράσινους  καθώς η παρουσία του αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο και να ανεβάσει την ποιότητα στην γραμμή κρούσης της ομάδας αφού παράλληλα και στο κέντρο θα έχει  στήριγμα και το Θωμά Μακαρονά.

Γιώργο Καλώς ήρθες στην ομάδα των Νέων Ευγένειας

πηγή- peiraiotika.gr