Connect with us

4ος Όμιλος

Αίσθηση με Τζανή ο Εργοτέλης

Published

on

Σε αυτή την κατηγορία που θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει βάση του πλάνου που έχε θέσει και γι αυτό το λόγο ο Εργοτέλης θα πρέπει να εντάξει στο δυναμικό του ποδοσφαιριστές που θα γνωρίζουν την κατηγορία, ικανούς να… αντέξουν παράλληλα τον πρωταθλητισμό.

Η διοίκηση Βρέντζου έκανε την αρχή με την απόκτηση των Άλκη Δημήτρη και Νίκου Κατσικοκέρη, ωστόσο, καθημερινά εμπλουτίζει το δυναμικό του συλλόγου με ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά οι οποίοι έχουν την εμπειρία της Σούπερ Λιγκ. Αυτή τη φορά, οι ‘κιτρινόμαροι’ ήρθαν σε συμφωνία με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό με μακρά θητεια στα επαγγελματικά σαλόνια, Μηνά Τζανή. Ο πρώην στόπερ και αρχηγός του Ερμή Ζωνιανών αλλά και του Πλατανιά Χανίων, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση αφού παρουσιάστηκε ταύτιση απόψεων, με το Γιάννη Χατζηνικολάου να βλέπει ακόμη έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή να μπαίνει στη φαρέτρα του. Ο Τζανής πέρα από τις ομάδες των Χανίων και του Ρεθύμνο, έχει αγωνιστεί σε Ατσαλένιο όπου και ξεκίνησε την καριέρα του, ΟΦΗ, Ένωση Ερμιονίδας, Διαγόρα όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά και στον Ηρακλή Ψαχνών. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μηνά Τζανή.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Μηνάς Τζανής δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο που με εντάσσει στην οικογένεια του Εργοτέλη. Έχω συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή της ομάδας και γνωρίζω πόσο καλός είναι τόσο ως επαγγελματίας όσο κι ως άνθρωπος. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα κι όλοι μαζί θα επαναφέρουμε τον Εργοτέλη εκεί που ανήκει, στην Super League».