Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Να μας πει υπεύθυνα η πολιτεία τι μέλλει γενέσθαι…

Published

on

Την άποψη του για το θέμα που ταλανίζει όλους τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, την επανέναρξη ή όχι των πρωταθλημάτων, κατέθεσε ο προπονητής του Αχαρναϊκού Μάκης Παπαδόπουλος μιλώντας στο Plekto.gr.

Ας δούμε τι μας είπε…

<< Καταρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με την ελπίδα ότι θα ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα της πανδημίας.

Μπήκαμε στον 3ο μήνα καραντίνας και είναι τρομερό να μην υπάρχει η ελάχιστη ενημέρωση από την πολιτεία για το αύριο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Πλήρης ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ σαν να μην υπάρχει. Είναι καλό να λέμε ότι το ποδόσφαιρο υπήρχε πριν θα υπάρχει και μετά από αυτό , αλλά κανείς δεν σκέφτεται πως ήταν πριν και πως θα είναι μετά , τι συνθήκες θα υπάρχουν και πόσοι άνθρωποι θα θέλουν πλέον να ασχοληθούν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όταν θα το κάνουν να ανοιγοκλείνει όπως τα μαγαζιά .

Δεν θέλω να κάνω κάποια ανάλυση γιατί είναι κουραστικό , δεν θέλω να σκέφτομαι ότι υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν νέα παιδιά που πλέον δεν θα ενδιαφερθούν για τον αθλητισμό η μεγάλα παιδιά που αποφασίσουν να την κόψουν όπως λέμε στον χώρο μας όπως και παράγοντες που δίνουν τα λεφτά τους να θεωρήσουν ότι δεν αξίζει να τα πετάνε.

Νομίζω ότι άμεσα πρέπει να κινητοποιηθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός προς την πολιτεία και υπεύθυνα να μας πουν τι μέλλει γενέσθαι γιατί αθλητισμός δεν είναι μόνο η προπόνηση ο αγώνας η νίκη , ισοπαλία, ήττα , έχει απίστευτα πολλά παράπλευρα οφέλη αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για το μεγαλύτερο κοινωνικό φαινόμενο. >>