Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγία Ελεούσα – Ανανέωσε με Ηλία Μπίκο

Published

on

Με το νεαρό, αξιόλογο και αξιόπιστο ποδοσφαιρικά, Ηλία Μπίκο, ανανέωσε την συνεργασία της η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για την σεζόν 2020-2021, όπου ο «κυανόλευκος» σύλλογος θα αγωνιστεί στην Α΄ ΕΠΣΑ.
Ο Ηλίας Μπίκος, ο οποίος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι (2019) στην ΑΠΕ από το γειτονικό σωματείο του Θριάμβου Χαϊδαρίου, καθιερώθηκε αμέσως στο βασικό σχήμα της Αγίας Ελεούσας και συνέβαλλε τα μέγιστα για την επίτευξη του στόχου και την άνοδο από την Β΄ κατηγορία, κατά την σεζόν που πέρασε.
Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός (που ενίοτε χρησιμοποιείται και στην αριστερή πτέρυγα), είναι γιος του παλαιού εμβληματικού στόπερ του σωματείου μας, Γιώργου Μπίκου, ο οποίος για την ιστορία ήταν μέλος της ομάδας της ΑΠΕ του 1990, που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας και κέρδισε την άνοδο στην Δ΄ Εθνική κατηγορία.
Ο Ηλίας Μπίκος, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Θριάμβου Χαϊδαρίου σε ηλικία 12 ετών και κατά την διάρκεια προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα του χαϊδαριώτικου σωματείου.
Με τον Θρίαμβο στην Α΄ Αθήνας την σεζόν 2017-2018 είχε 7 συμμετοχές, ενώ την επόμενη περίοδο (2018-2019) στην ίδια κατηγορία κατέγραψε 16 εμφανίσεις.
Στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα την χρονιά (2019-2020) που ολοκληρώθηκε στην Β΄ ΕΠΣΑ, έπαιξε σε 15 αγώνες.
Με τον Ηλία Μπίκο, οι ανανεώσεις της ΑΠΕ, έφτασαν μέχρι τώρα τις τρεις (3), καθώς έχουν προηγηθεί αυτές, του 22χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Γιαννόπουλου και του 21χρονου πλάγιου αμυντικού, Γιάννη Παπαδόπουλου.
Επίσης, σε μεταγραφικό επίπεδο, η Αγία Ελεούσα, έχει ήδη αποκτήσει, τον 24χρονο πλάγιο μπακ – χαφ Αλέξανδρο Μπάκα από τον Ιάσωνα Ιλίου, τον 24χρονο επιθετικό Παναγιώτη Μπάκα από τον Ιάσωνα Ιλίου, τον 21χρονο αριστεροπόδαρο πλάγιο μπακ – χαφ Δημήτρη Σαμπάνη από τον Αθηναϊκό, τον 23χρονο στόπερ Γιώργου Σέχου από το Καματερό και τον 19χρονο Κονγκολέζο μέσο Γιόσμι Μουκούντι

Πηγή – ipolimas.gr