Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγία Ελεούσα – Απέκτησε τον Χριστόφορο Μαζμανίδη

Published

on

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ανακοινώνει την σύναψη αθλητικής συνεργασίας με τον Χριστόφορο Μαζμανίδη. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, αποτελεί το 6ο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, όπου η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ.
Έχει ήδη ανακοινωθεί η απόκτηση, του 24χρονου ακραίου μπακ – χαφ Αλέξανδρου Μπάκα από τον Ιάσωνα Ιλίου, του 24χρονου επιθετικού Παναγιώτη Μπάκα από τον Ιάσωνα Ιλίου, του 21χρονου αριστεροπόδαρου πλάγιου μπακ – χαφ Δημήτρη Σαμπάνη από τον Αθηναϊκό, του 23χρονου στόπερ Γιώργου Σέχου από το Καματερό και του 19χρονου μέσου Γιόσμι Μουκούντι (υπήκοος Κονγκό), ενώ το «κυανόλευκο» σωματείο έχει ανανεώσει, επίσης την συνεργασία του με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Γιαννόπουλο, τον 21χρονο πλάγιο αμυντικό Γιάννη Παπαδόπουλο και τον 19χρονο αμυντικό Ηλία Μπίκο.
Ο Χριστόφορος Μαζμανίδης, είναι γεννημένος το 1997, αγωνίζεται τόσο στην αμυντική, όσο και στην μεσαία γραμμή. Έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Ακράτητου, συνέχισε στα αγωνιστικά τμήματα υποδομών του Αχαρναϊκού, ενώ ακολούθησε η μεταγραφή του στην Ζωφριά (Α΄ ΕΠΣΔΑ).
Την σεζόν (2019-2020), που ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω του κορωνοϊού, ο Χριστόφορος Μαζμανίδης έπαιξε με την ομάδα του Καματερού στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, όπου κατέγραψε 18 συμμετοχές και 4 γκολ. Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Χριστόφορος Μαζμανίδης και δεξιά ο προπονητής της Αγίας Ελεούσας Νίκος Κουνάδης.
Πηγή – ipolimas.gr