Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγία Ελεούσα – Ο Γιάννης Κυριακούλης δίπλα στην ομάδα

Published

on

Μέγας συμπαραστάτης, μέγας χορηγός, μέγας υποστηρικτής, αλλά και αληθινός αρωγός, η πασίγνωστη, ανά την ελληνική επικράτεια, εταιρεία ειδών υγιεινής και πλακιδίων, ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ (εδρεύει στο γειτονικό Αιγάλεω, πλησίον των ορίων της πόλης μας), η οποία στηρίζει και αυτή τη νέα σεζόν 2020-2021, για 4η σερί περίοδο, την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Η εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ και προσωπικά ο ίδιος ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κ. Γιάννης Κυριακούλης, αποδεικνύουν για μία ακόμη σεζόν, ότι η στήριξη θεσμών – στην προκειμένη περίπτωση ο ιστορικός ποδοσφαιρικός σύλλογος ΑΠΕ Αγία Ελεούσα – εκτός από μία απλή εμπορική ενέργεια, είναι πρωτίστως η αλληλεγγύη προς την κοινωνία, τη νεολαία, τον άνθρωπο και τις αξίες!

Ο Γιάννης Κυριακούλης (με ρίζες από την Κρήτη και την Ορεινή Γορτυνία Αρκαδίας / Ζυγοβίστι), ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, για τέταρτη σερί χρονιά, βρίσκεται δίπλα στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με αίσθηση του καθήκοντος απέναντι σε αυτό που λέμε σύγχρονη ελληνική κοινωνία – και έχοντας περάσει και αυτός από το μετερίζι του παράγοντα σε αθλητικό σωματείο (Θεμιστοκλής Αιγάλεω) – ο Γιάννης Κυριακούλης δίνει απλόχερα την έμπρακτη αγάπη του, στηρίζοντας τους παράγοντες του ερασιτεχνικού σωματείου της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Στην κεντρική φώτο ο Πρόεδρος της ΑΠΕ κ. Κώστας Βόσσος (αριστερά) με τον κ. Γιάννη Κυριακούλη (δεξιά)