Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγία Παρασκευή- Ακάδημος 3-2

Published

on

Δια…πυρός και σιδήρου η Αγία Παρασκευή έκαμψε την  αντίσταση  του μαχητικού Ακάδημου με 3-2 και διατηρείται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 8’ με τον Κραψίτη, για να φέρει «τούμπα» το ματς η «Σάντα» με τους Κρασώνη(13’) και Ζυγούρη(48’ πέν., ανατροπή Κρασώνη από Κωλέτη , φάση που φωνάζουν οι φιλοξενούμενοι ότι έγινε έξω από την περιοχή…). Ο Ακάδημος κατάφερε να ισοφαρίσει στι 79’ με τον Αποστολόπουλο, ενώ είχε δοκάρι με τον Ζούνα(61’). Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση για τους γηπεδούχους π΄τυχε στο 86’ ο Ντεντέους. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στην φάση του 3-2, αφού θεωρούν πως ο Ντεντέους ήταν σε  θέση οφσάιντ. Μάλιστα μετά την λήξη της συνάντησης υπήρξαν μικροδιαπληκτισμοί μεταξύ των παικτών και των δύο πάγκων.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 90’+4’ για τους φιλοξενούμενους όπου και ο Γιαννόπουλος έδιωξε με υπερένταση την κεφαλιά του Δελμαδώρου.

Διαιτητές: Γαβρίλης, Τζάκος, Φωτόπουλος (καλοί)

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Γιαννόπουλος, Σταμούλης, Μεϊμάρογλου, Κωνσταντίνου, Τσώνης, Κρασώνης (67’ Μπουγατσιάς), Ένσι (46’ Στάμος), Ντεντέους, Ζυγούρης, Μαστρογιάννης (90’+1’ Τζανετέας)

ΑΚΑΔΗΜΟΣ: Μπάτσας, Δημαράς (64’ Τσιτοροάγκα), Ζούνα, Νίκας, Γεωργίου, Σπανός, Δελμαδώρος, Σαρέλης, Κωλέτης (70’ Αποστολόπουλος), Σινάνι, Κραψίτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply