Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγία Παρασκευή – ΓΣ Αργυρούπολης 2-1

Published

on

 

Την επαφή με την κορυφή διατήρησε η Αγία Παρασκευή που επικράτησε με 2-1 του σκληροτράχηλου ΓΣ Αργυρούπολης σε ένα παιχνίδι που ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε 16 κίτρινες κάρτες!!!

Οι γηπεδουχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και στο 17’ ο Λαζόπουλος έκλεψε την μπάλα από λάθος αμυντικού της Αργυρούπολης μπήκε στην περιοχή με τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να τον ανατρέπουν. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζίτζης που άνοιξε το σκορ 1-0.

Στο 44΄ο Υφαντής με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 με το παιχνίδι να παίρνει φωτιά στο δεύτερο μέρος. Στο 62’ ο Λαζόπουλος τροφοδότησε τον Κραψίτη με τον τελευταίο να πλασάρει για το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Για την φάση αυτή διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι καθώς ισχυρίζονται ότι ο Λαζόπουλος παίρνει την μπάλα κοντρολάροντας με το χέρι αλλά και στην έναρξη της φάσης υπάρχει ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων στο έδαφος με τους αντίστοιχους του ΓΣ να σταματούν για τήρηση του fair play, (αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ευθυμίου δεν σφύριξε για διακοπή της φάσης).

Στο 74’ αποβλήθηκε ο Κολλυνιάτης.

Διαιτητής ήταν ο Ευθιμίου με βοηθούς τους Γενναίο και Γκικόπουλο.

Αγία Παρασκευή (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Ζυγοκώστας, Κολλυνιάτης, Χατζίου, Δημογιάννης, Λαζόπουλος (90′ Μπόλης), Μποτσικάρης, Ψαραδέλλης (95′ Ζαφείρης), Τσομπανάκος (75′ Στυλιανού), Κραψίτης (85′ Καρούτζος)

ΓΣ Αργυρούπολης (Γιάννης Λεβέντης): Παγούδης, Μαργαρίτης, Σαμπάνης (46′ Κακούτης), Δρακούλης, Σταθακόπουλος, Παπαθανασίου, Αργύρης (73′ Νταλταρής), Υφαντής, Βλάχας (53′ Ντάλταρης), Γκρεβτσίδης, Δρακοντίδης