Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγία Παρασκευή – Δοκιμαστικές προπονήσεις για νεαρούς ποδοσφαιριστές

Published

on

Ανακοίνωση από τον σύλλογο της Αγίας Παρασκευής σχετικά με δοκιμαστικές προπονήσεις για ποδοσφαιριστές από 15 ετών και άνω.

Η ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε πως από Παρασκευή 24 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 26 Ιουλίου και ώρα 19.00, στο Δημοτικό γήπεδο Αγίας Παρασκευής, η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει δοκιμαστικές προπονήσεις για ποδοσφαιριστές από 15 ετών και άνω.
Οι προπονήσεις θα γίνουν υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας μας Σηφη Βενάκη, ο οποίος θα επιλέξει ποιοι από τους ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν στην προετοιμασία της ομάδας που ξεκινάει τη Δευτέρα 27 Ιουλίου.
Oι προπονήσεις αφορούν ποδοσφαιριστές όλων των θέσεων και τερματοφυλάκων.
Στις προπονήσεις θα μπορούν να λάβουν μέρος και ποδοσφαιριστές άλλων σωματείων με την απαραίτητη προϋπόθεση να φέρουν βεβαίωση από το σωματείο τους ότι τους επιτρέπει να λάβουν μέρος στις προπονήσεις του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. 

Επίσης βασική προϋπόθεση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν εφοδιαστεί με ιατρική βεβαίωση, που να έχει εκδοθεί το τελευταίο δεκαήμερο, με σφραγίδα και υπογραφή ιατρού, που θα βεβαιώνει πως έχει πραγματοποιηθεί κλινική εξέταση για COVID-19. Οι βεβαιώσεις αυτές μπορούν να έχουν εκδοθεί από ιατρό με ειδικότητα γενικού ιατρού, παθολόγου, καρδιολόγου, πνευμονολόγου ή λοιπών συναφών παθολογικών ειδικοτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο : 6985777232  ή στο mail : paesanta@gmail.com καθώς και στα social media της ομάδας μας.