Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγία Παρασκευή: Η σημαία στον… ιστό της και παραμονή Τζιτζη

Published

on

Ο Γιώργος Τζίτζης αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι από την ιστορία της Αγίας Παρασκευής.

Τοσο την περίοδο που η ομάδα αγωνίζονταν στις επαγγελματικές κατηγορίες όπως και τώρα, δίνει το παρών αδιάκοπτα κάθε σεζόν δείχνοντας την αγάπη του και τη σχέση που έχει αναπτύξει με το σύλλογο.

Πλέον η σχέση αυτή είναι ζωής, αφού ο ποδοσφαιριστής και η ομάδα έχουν «δεθεί», με τον ίδιο να αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που κάνουν το βήμα και ξεκινούν τώρα τη σταδιοδρομία τους.

Παράλληλα, ο Τζίτζης εκτός από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου όπου τα πηγαίνει εξαιρετικά, αποτελεί τον καλύτερο δάσκαλο για τους λιλιπούτιους φίλους του αθλήματος.

Συγκεκριμένα, για όσους δεν το γνωρίζουν ο Τζίτζης αποτελεί και προπονητή στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, με τα παιδιά να δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους.

Όλα αυτά συντέλεσαν ώστε ο ποδοσφαιριστής να ανανεώσει τη συνεργασία του με το σύλλογο για ακόμη μια σεζόν.

Μετά από συνάντηση που έγινε αποφασίστηκε η… σημαία να παραμείνει στον ιστό της και έτσι ο Τζίτζης θα εκπροσωπεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο την αγαπημένη του «Σάντα» είτε ως ποδοσφαιριστής-αρχηγός των «μελανόλευκων» είτε ως προπονητής στις αναπτυξιακές ηλικίες.