Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγία Παρασκευή – Κένταυρος Βριλησσίων 6-1

Published

on

Έκανε το χρέος της η Αγία Παρασκευή  κερδίζοντας με 6-1 τον Κένταυρο Βριλησσίων  και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του 1ου ομίλου της Α ΕΠΣΑ.

Το παιχνίδι δεν επιδέχεται κριτικής, ήταν φανερά μονόλογος των γηπεδούχων, που αν και αιφνιδιάστηκαν δεχόμενοι γκολ από τα αποδυτήρια (στο 3’ ο Παπαγεωργίου άνοιξε το σκορ για τον Κένταυρο) έκαναν επίδειξη δύναμης , ισοφάρισαν στο 23’ με κεφαλιά του  Ψαραδέλη (1-1) και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 27’ πάλι με κεφαλιά αυτή την φορά του Λαζόπουλου. Το 3-1 πραγματοποίησε ο Ψαραδέλης στο 36’ με τον Τσοπανάκο να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 4-1 λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε αλλά  η ομάδα του Σήφη Βενάκη συνέχισε να σκοράρει με τους Ψαραδέλη στο 50’ και Κραψίτη στο 68’ ,  διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 6-1.

Διαιτητής ήταν ο Σφακιανάκης με βοηθούς τους Γκαϊτατζή και Γαλάνη.

Αγία Παρασκευή (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Αθανασίου, Χατζίου, Σουβατζόγλου, Τριανταφυλλίδης, Δημογιάννης, Λαζόπουλος, Μπουτσικάρης (68′ Σταμούλης), Ψαραδέλης (74′ Μπόλης), Τσοπανάκος (80′ Κούτσιας), Κραψίτης (74′ Καρούντζος)

Κένταυρος Βριλησσίων (Σπύρος Μόχλας): Κανελλόπουλος, Κουλιούρης, Καλουτσάς, Παπαντωνάκης, Τσίπουρας (70′ Κολιός), Χαλκιόπουλος, Κοντογιάννης, Ένσι (50′ Λύτινας), Παπαγεωργίου, Πιπεράς, Δέτσης (75′ Σκεντέρης).