Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγία Παρασκευή: “Μήπως ήσασταν σε άλλο γήπεδο”;

Published

on

Απάντηση στην ανακοίνωση του Αθηναϊκού μέσω του ίδιου τρόπου από την Αγία Παρασκευή.

Αναλυτικά, το κειμενο

Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε χθες 16/04/2019 ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής της ομάδας του Αθηναϊκού,ότι δήθεν καταγγέλλει τον προπονητή μας κ.Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για επίθεση σε παίκτη της ομάδας τους.

Κύριοι,
Μήπως ήσασταν σε άλλο γήπεδο;
Μήπως διαβάσατε άλλο φύλλο αγώνα;
Μήπως ο φυσικοθεραπευτής σας έκανε επίθεση στον τερματοφύλακα της ομάδας μας με το σφύριγμα της λήξης;
Μήπως ο ίδιος κύριος προέβη σε φραστική επίθεση και χειροδίκησε στον προπονητή μας;(κάτι που αναφέρετε και στο φύλλο αγώνα)
Μήπως δεν ήταν οι άνθρωποι του Αθηναϊκού αυτοί που κατηγορούσαν τον συγκεκριμένο κύριο για την συμπεριφορά του μετά το τέλος του παιχνιδιού;
Μήπως δεν ήταν ποδοσφαιριστές σας (ευτυχώς μικρή μερίδα) που χειρονομούσαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα προς την κερκίδα αλλά και μετά το τέλος αυτού βρίζοντας θεούς και δαίμονες;
Μήπως δεν ήταν ποδοσφαιριστής σας αυτός που έβρισε τον πάγκο μας μετά την αντικατάσταση του;

Επικαλούμαστε λοιπόν τις μαρτυρίες των ανθρώπων σας όπου παρακολουθήσαμε μαζί απο τα γραφεία της ομάδας μας το πρώτο ημίχρονο λόγω της βροχής αν έχουν κάποιο παράπονο απο την φιλοξενία μας.

Αξίζει να μνημονεύσουμε σε αυτό το σημείο την άψογη συμπεριφορά του προπονητή σας,όπου ήταν απο τους λίγους ανθρώπους της ομάδας σας που με την στάση του βοήθησε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Κύριοι,εκπροσωπείτε ένα μεγάλο σύλλογο με τεράστια ιστορία που είχε,έχει και θα έχει τον απεριόριστο σεβασμό μας.
Δεν πρέπει να επιτρέπετε να αμαυρώνουν την ιστορία του συλλόγου και να προσβάλουν τον κόσμο σας τέτοιες συμπεριφορές όπως επίσης και τέτοια διαστρέβλωση των γεγονότων.