Connect with us

Γ Εθνική

Αγία Παρασκευή | Ο Φάνης Κατσαούνος νέος τεχνικός Διευθυντής στην ακαδημία

Published

on

Το σχετικό Δελτίο Τύπου  της Αγίας Παρασκευής αναφέρει για το γεγονός:

Ο ΦΑΝΗΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ
Ο σύλλογος του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, στα πλαίσια της συνέχισης της προσπάθειας, για αναβάθμιση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, τόσο σε επίπεδο προπονητικό όσο και σε επίπεδο οργανωτικό και δράσεων, ήρθαμε σε συμφωνία με τον κύριο ΘΕΟΦΑΝΗ ΚΑΤΣΑΟΥΝΟ ώστε να αναλάβει την τεχνική διεύθυνση της Ακαδημίας.
Ο κύριος Αθανάσιος Σουγλής παραμένει μέλος του συλλόγου και των ακαδημιών μας, αλλά με άλλο ρόλο λόγω περιορισμένου προσωπικού χρόνου και επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Θα είναι δίπλα μας και σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό διευθυντή και τον υπεύθυνο υποδομών!
Καλώς ορίζουμε τον κύριο Κατσαούνο Θεοφάνη στην οικογένεια της Αγίας Παρασκευής, είμαστε σίγουροι ότι θα έχει επιτυχία στο έργο του και έχει την πλήρη εμπιστοσύνη και υποστήριξη της διοίκησης του συλλόγου.!!
Ο κύριος Κατσαούνος έκανε τις εξής δηλώσεις:
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου ,το ΔΣ του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, για την τιμή που μου κάνει,να ανήκω και επίσημα στην μεγάλη οικογένεια του και να μου εμπιστευτεί την τεχνική διεύθυνση της Ακαδημίας.
Γνωρίζοντας και νοιώθοντας το μεγάλο ενδιαφέρον των ανθρώπων,που διοικούν τον σύλλογο,αλλά και το μέγεθος της ιστορίας του ,με την μακρόχρονη και σημαντική του διαδρομή στα αθλητικά δρώμενα,με ωθεί να νοιωθω μεγαλύτερη ευθύνη, να εργαστώ και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και στους στόχους του.
Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους και να επιστρέψουμε δυνατοί και υγιεις στις δραστηριότητες.