Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγία Παρασκευή: Συμφωνία με Βενάκη

Published

on

Η αποχώρηση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου από την τεχνική ηγεσία της Αγίας Παρασκευής δημιούργησε κενό με αποτέλεσμα η διοίκηση του συλλόγου να… έβγαινε στην αγορά για να καλύψει αυτή την… τρύπα που είχε δημιουργηθεί.

Αφού έγιναν αρκετά ραντεβού με υποψήφιους… μνηστήρες τελικά, οι ιθύνοντες των “μελανόλευκων” ήρθαν σε συμφωνία με έναν νεαρό, φιλόδοξο και εργατικό προπονητή ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το σύλλογο όσον αφορά το project που έχει τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, νέος προπονητής της “Σάντα” σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας θα είναι ο Σήφης Βενάκης.

Ο νεαρός κόουτς τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες και πλέον σηκώνει μανίκια για να διατηρήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο, με το στόχο να αποτελεί το πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις.

Ο Βενάκης το τελευταίο επτάμηνο εργάστηκε με επιτυχία στον Άρη Πετρούπολης, με τον οποίο κέρδισε την παραμονή σε μια δύσκολη σεζόν για το σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Μεταξύ άλλων, ήταν το πρόσωπο με τον οποίο ο Άγιαξ Ταύρου επέστρεψε στην Α’ ΕΠΣΑ αφού εργάστηκε στο σωματείο αυτό την περίοδο που συμμετείχε στην Β’ ΕΠΣΑ παίρνοντας τα σκήπτρα τότε από τον Φώτη Ζησάκη.

Παράλληλα να σημειωθεί ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι ένας προπονητής με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο αφού έχει εργαστεί στον Πανιωνιο ως βοηθός στη Σουπερ Λιγκ αλλά και στο Φωστήρα στο πλευρό του Τζάκι Ματάισεν.

Γενικά, η Αγία Παρασκευή, πήγε σε μια λύση με έναν προπονητή νέο και φιλόδοξο που έχει όραμα και στόχους.