Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγία Παρασκευή – Φωστήρας Ηλιούπολης 1-2

Έβαλε «φωτιά» ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Published

on

«Φωτιά» στο πρωτάθλημα έβαλε ο Φωστήρας Ηλιούπολης αφού επικράτησε της Αγίας Παρασκευής στην έδρα της με 1-2 και πλέον βάζει δύσκολα στους «μελανόλευκους». Παράλληλα οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ με τον Τσαβαλιά, ενώ έχασαν μεγάλη ευκαιρία και για το 0-2 στο 22′, με τον ίδιο παίκτη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι από εκείνο το σημείο και μετά ανέβασαν την απόδοσή τους και είχαν και εκείνοι με την σειρά τους δοκάρι με τον Ζυγούρη στο 42′. Τελικά ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-1 για την «Σάντα» με πέναλτι στο 55′. Οι Ηλιουπολίτες όμως στο 75′ «πάγωσαν» για δεύτερη φορά τους φιλάθλους της ομάδας των βορείων προαστίων. Πιο συγκεκριμένα, στο 75′ ο Καρβούνης εκτέλεσε πέναλτι το οποίο και απέκρουσε ο Περτσάς, όμως στην επαναφορά της μπάλας ο φορ του Φωστήρα πέτυχε το 1-2. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες αφού αποβλήθηκαν στο 80′ οι Τσοχαντάρης και Ασωνίτης Ν., αφού χτύπησαν αντίπαλο εκτός φάσης. Διαιτητές ήταν οι Γκάμαρης, Νακόπουλος και Χαλιάσος.

 

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Περτσάς, Χατζηπέτρος (46′ Μαραγκάκης), Λαμπρινάκος, Συγγελάκης, Τζίτζης, Καράτσαλος (79′ Νικολαΐδης), Μπουγάτσιας (69′ Τσούτσιας), Όσμεραλντ, Τσοχαντάρης, Ζυγούρης, Λαγός

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Αθανασόπουλος, Αρχοντούλης (46′ Ασωνίτης Ν.), Ασωνίτης Β., Καρδούλας, Φαρμάκης, Μπαρδάκης, Τσαβαλιάς (80′ Γκίνι), Μπουφίδης, Χατζής, Καρβούνης, Σάχου (88′ Στεφανουδάκης)

 

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply