Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αγα Ελεούσα-Αίμος Πετρούπολης 2-6

Published

on

Σαρωτικός ήταν ο Αίμος Πετορύπολης το πρωί της Κυριακής στο παιχνίδι με την Αγία Ελεούσα επικρατώντας με το επιβλητικό 6-2.

Το συγκρότημα του Γιάννη Χλωρού ήταν καταιγιστικό και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ έχοντας και δυο δοκάρια με τους Δημήτρη Ταλιούρα και Μπίτζα.

Στο ημίχρον το σκορ ήταν 0-4 δείγμα της εξαιρετικής ημέρας που βρέθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τους Κατσάρη να γράφει το 0-1, τον Καμαριάρη να διπλασιάζει τα τέραμτα της ομάδας του στο 17′ και τον Φ. Ταλιούρα λίγο αργότερο να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-3.

Ο Κατσάρης διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να μειώνουν με κεφαλιά σε 1-4 στις αρχές της επανάληψης. Ο Κάτσαρης ολοκλήρωσε το κρεσέντο του κάνοντας το 1-5, με τον Τζαβάρα να βρίσκει δίχτυα παράλληλα για τους νικητές.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώνουν με τον Καρατζά και το 2-6 να μείνει μέχρι τέλους.

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ (Τακης Γιαννόπουλος) Γιαννακαρώνης, Τυριακίδης (46′ Κοτσιανίδης) Αναστασόπουλος, Καρύδης, Παπακωνσταντίνου, Κυβέλος, Καρατζάς, Μπαϊράμης (62′ Κοτζαμάνης), Τσιάβος, Μακρής (46′ Παπαδόπουλος), Μπενδελάς (46′ Κωνσταντινίδης).

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Χλωρος) Γκιόκας, Γιαννούλης, Ασφής, Μπίτζας, Ζούμπος, Ταμπάκης (77′ Κόντος), Καμαριάρης (58′ Ταλιούρας Δ.), Μπαρμπούρδης (46′ Τζαβάρας), Ταλιουρας Φ., Θοδας (58 Ζαμπρίκης), Κατσαρης.