Connect with us

Γ Εθνική

Αγγίζει τον τίτλο ο Πανιώνιος, 2-1 την Προοδευτική

Published

on

Mία ακόμα νίκη πανηγύρισε ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 2-1 της Προοδευτικής, για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Οι κυανέρυθροι με αυτό το “τρίποντο” έφτασαν τους 50 βαθμούς και με την ισοπαλία του Εθνικού με τον ΑΟ Υπάτου αύξησαν την διαφορά τους από την ομάδα του Πειραιά στο +7.

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, είχε την υπεροχή και στο 16′ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιγνατίδη. Πέναλτι που είχε κερδίσει ο Πότσι.

Οι κυανέρυθροι συνέχισαν να πιέζουν, δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Γροντή, Αρναρέλλη και Μπουρλάκη και τελικά το 2-0 ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Αρναρέλλης έκανε πολύ όμορφη ενέργεια μέσα στην περιοχή, έβγαλε την ασιστ στον Μπρέγκου ο οποίος με ψύχραιμο σουτ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος η Προοδευτική ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με την κατοχή της μπάλας υπέρ της, έχοντας φυσικά ως στόχο με ένα γκολ να μπει ξανά στο παιχνίδι.

Στο 66′ οι φιλοξενούμενοι βρηκαν δίχτυα με κεφαλιά του Μανδαμαδιώτη, όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς παίκτης της Προοδευτικής μπήκε μπροστά από τον Σκαφίδα, παρεμπόδισε το οπτικό του πεδίο και ο διαιτητής Κατόπης έκρινε πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Προοδευτική πέτυχε το γκολ της… τιμής, με την κεφαλιά του Νικολόπουλου να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να καταλήγει τελικά στα δίχτυα του Σκαφίδα.

Τελικό σκορ το 2-1 και ο Πανιώνιος ανέβηκε στο +7 από τον ΕΘνικό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλι, Παυλάκης, Ζούλιας, Ποτουρίδης (46′ Καλύβας), Αρναρέλλης (87′ Στούπης), Μπουρλάκης (71′ Καλάγια), Μπρέγκου, Πότσι, Γροντής (87′ Φερεκίδης), Ιγνατίδης (71′ Γεμιστός)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Χαλκίδης, Μαγκάκης (58′ Ανδριόπουλος), Μανδαμαδιώτης, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Ξενοπανάγος (70′ Δρόσης), Τσακίρης (79′ Καράβολος), Ξυγκάκης (46′ Γκόγκα), Σταθόπουλος (79′ Γαβράς), Λαζαρίδης, Βουργουτζής.

Πηγή: Panionianea