Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγγαρεία από Ιάσονα και Καματερό

Published

on

Σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησε η σκοπιμότητα, ο Ιάσονας και το Καματερό αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στο γειτονικό ‘ντέρμπι’ στο Ίλιον. Οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες, ο ένας βαθμός ήταν πολύτιμος και για τους δύο. Στην βαθμολογία, οι ‘νερατζούρι’ έπεσαν όγδοοι έχοντας 22 βαθμούς μετά την νίκη του Φωστήρα Ηλιούπολης, ενώ οι ‘κυανόλευκοι’ με την πρώτη φετινή ισοπαλία αριθμούν 13 πόντους στην 13η θέση.

Μετριότητα και ισορροπία στο πρώτο μέρος. Ο αγώνας περιορίστηκε στο κέντρο και η καλύτερη στιγμή άνηκε στους γηπεδούχους με τον Παναγιωτίδη στο 32′ μέσα από την περιοχή. Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο μισό, όμως τα αντανακλαστικά των Μητρούση και Ανδριόλα δοκιμάστηκαν στο 54′ και το 56′ από του Βασιλείου και Καραμίντζα αντίστοιχα. Απόλυτα φυσιολογικό το αποτέλεσμα σε μια αναμέτρηση που θα ξεχαστεί δύσκολα απ’όλους.

Διαιτητές: Κοσικίδης Σ., Γιαννουγλίδης Ε., Κουτσόγιαννος Ν.

Ιάσων (Νίκος Φούσκας): Μητρούσης, Ρώιμπας (66′ Παπαμιχαήλ), Βασιλάκος Β., Παναγιωτίδης, Χαλιάσος, Καράμπελας, Μανδαμαδιώτης, Κανσταντόπουλος Ι., Βασιλικός (55′ Καραμίντζας), Καριατλής, Κολίτσι (81′ Σωτηρόπουλος).

Καματερό (Κώστας Ποζαπαλίδης): Ανδριόλας, Παπαϊωάννου, Τσιριγώτης, Μποζάς (46′ Κοντόσταυλος), Μπούγιας, Τρακόσης, Παναγιωτόπουλος (46′ Σπυρόπουλος), Μανάρας, Αθανασόπουλος (87′ Σκέμπι), Βασιλείου, Λέκκας.